Horia Vîrlan: Prima TV va produce emisiunea Cireaşa de pe tort alături de show-ul Mama mea găteşte mai bine - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Horia Vîrlan: Prima TV va produce emisiunea Cireaşa de pe tort alături de show-ul Mama mea găteşte mai bine

Horia Vîrlan a intrat în “cantonament” înaintea începerii filmărilor la Cireașa de pe tort și Mama mea gătește mai bine.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]G[/rdmof_dropcaps]Horia Vîrlan a intrat în “cantonament” înaintea începerii filmărilor la Cireașa de pe tort și Mama mea gătește mai bine.

Despre noutăţile grilei de programe din 2017 a PRIMA TV, RADAR DE MEDIA a scris aici

 

Maestrul bucătar se află la munte unde se relaxează și se bucură de zăpadă. Un nou sezon din Cireașa de pe tort îl așteaptă pe Horia Vîrlan unde  vedetele autohtone de abia așteaptă să-i demonstreze cât de bine gătesc și să ia premiul de gazdă perfectă. În același timp, Horia Vîrlan va fi și cel care va juriza echipele venite la Mama mea gătește mai bine, emisiunea culinară care va reveni pe micile ecrane la Prima TV cu un apetit crescut în a găsi noi talente casnice.

horia-virlan“Deocamdată mă bucur de liniște, mă relaxez la munte și de abia aștept să încep filmările atât pentru Mama mea gătește mai bine cât și pentru Cireașa de pe tort. Mă răsfăț cu masaje, salină, piscină și merg mult pe jos în plimbări. Ieri, de exemplu am mers 11 km pe jos și am făcut 9 bazine. Până acum am vizitat Valea Zânelor și o cetate dacică din zonă. Undeva scria că sunt urși și am plecat” spune simpaticul Horia Vîrlan.   

 

Foto Credit: PRIMA TV

Emisiunea Uniplay Show de la Antena 1, scoasă din grilă! Explicaţia oficială, aici!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending