Connect with us

Emisiuni

Horia Vârlan va fi jurat în supershow-ul “Junior Chef”, care va avea premieră la Antena 1 în această primăvară

Published

on

Reclame

Antena Group pregăteşte, pentru această primăvara Junior Chef, un supershow culinar, în care protagoniştii vor fi copii.

La preselecţiile organizate în toată ţara s-au prezentat peste 1500 de copii, care mai de care mai talentaţi în domeniul gastronomic, dornici să participe la prima emisiune de acest gen din România. Marele premiu consta în titlul de Junior Chef şi premiul de 15 000 de euro.

Unul dintre cei trei juraţi care îi vor îndruma pe copii pe parcursul emisiunii, le vor fi mentori şi îi vor ajuta pe parcursul probelor pe care le au de susţinut, va fi maestrul bucătar Horia Vârlan, care va îndeplini în premieră un astfel de rol.

“Mi s-a părut extrem de interesantă această propunere, de a participa la Junior Chef. Iubesc copiii şi mi-a plăcut în mod special faptul că în show va fi vorba, în egală măsură, despre competiţie, umor, sinceritate, bună dispoziţie. Nu va trebui să îndeplinesc vreun rol, ci voi fi eu însumi, Horia Vârlan”, spune juratul.

“Copiii sunt mult mai selectivi decât noi, adulţii, iar din experienţă ştiu că trebuie să-I tratez ca pe cei mari dacă vreau să fiu ascultat. În primul rând, aceştia trebuie să înveţe că disciplina nu este opusul libertăţii, ci opusul haosului şi ca igiena este calea spre o viaţă lungă şi sănătoasă. N-ar fi rău ca şi adulţii să înveţe aceste lucruri!”, a mai spus Horia Vârlan.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending