Connect with us

Horoscop

HOROSCOP 23 MARTIE 2023. LISTA NATIVILOR CARE AU PARTE DE SCHIMBĂRI IMPORTANTE ÎN VIAȚA   

Unii dintre nativi o să aibă parte de schimbări importante în viață, revizuindu-și drumul.

Published

on

Reclame

Horoscopul zilei de joi, 23 martie 2023. Unii dintre nativi o să aibă parte de schimbări importante în viață, revizuindu-și drumul. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

O zi activă și dinamică pentru tine atât fizic cât și intelectual însă cu emoții intense și situații provocatoare care te scot din zona de confort. Cu răbdare și o discernământ le poți depăși, chiar dacă va trebui poate să-ți revizuiești unele idei sau proiecte. Pluto intră în Vărsător deci unele obiective pe termen lung sau relații de prietenie vor căpăta amploare.

Taur

Confruntarea cu o situație sau interacțiunea cu cineva scoate lucruri sensibile la suprafață forțându-te să-ți aperi poziția cu fermitate. Este important să ai oameni de încredere în jurul tău cu care să poți lega relații sincere și durabile. Intrarea lui Pluto în Vărsător îți oferă șansa de a-ți transforma obiectivele și contribuția socio-profesională.

Gemeni

Deși unele obiective sunt foarte importante pentru tine, există oameni sau factori care nu par să te susțină ci dimpotrivă. Nu-ți sunt validate sau apreciate convingerile sau abilitățile. Pe seară devii din ce în ce mai gânditor analizând în profunzime unele lucruri. Pluto intră în Vărsător ajutându-te să-ți redefinești principiile și valorile după care te ghidezi.

Rac

Atitudinea autoritară și tranșantă a persoanei cu care colaborezi poate genera tensiuni. Este important să-ți păstrezi răbdarea și o abordare cât mai matură. Îndeplinirea unor dorințe depinde de acordul sau susținerea financiară a partenerului. Intrarea lui Pluto în Vărsător îți va oferi șansa să înțelegi mai profund valoarea unor asocieri personale sau financiare.

Leu

Ești determinat să-ți atingi unele obiective sau să-ți împlinești unele dorințe cu orice preț însă obstacolele pot fi pe măsură. Dacă plănuiești să fii mai spontan cu unele planuri, studii sau în privința unei călătorii, unele responsabilități te pot ține pe loc. Intrarea lui Pluto în Vărsător îți oferă o nouă platformă de interacțiune cu partenerul și cu lumea în general.

Fecioară

Unele activități nu decurg în ritmul rapid pe care ți-l dorești, apar tot felul de complicații care nu depind de tine însă susținerea unei persoane cu care colaborezi ajută sau un sfat primit din partea cuiva cu experiență. Pluto intră în Vărsător oferindu-ți șansa să restructurezi o parte din obiceiurile privind sănătatea, rutina zilnică dar și modul în care lucrezi.

Balanță

Îți propui să fii mai asertivă în exprimarea unor gânduri, convingeri sau chiar în modul de interacțiune însă unele chestiuni personale te pot ține pe loc. Construiește-ți o strategie potrivită care să te susțină în orice situație. Pluto intră în Vărsător deci modul în care îți manifești sentimentele, talentul sau creativitatea va căpăta amploare.

Scorpion

O zi mai practică cu tot felul de sarcini sau responsabilități de care va trebui să te ocupi pe cont propriu. Dacă cineva are o atitudine critică față de tine, ai destulă răbdare să clarifici lucrurile. Deși unele dorințe sunt foarte importante pentru tine, ceva sau cineva te ține pe loc. Pluto intră în Vărsător oferindu-ți șansa să construiești o nouă fundație atât interioară cât și exterioară.

Săgetător

Deși poți avea în plan unele activități interactive, de relaxare sau divertisment, va trebui să ai un management al timpului riguros și eficient pentru a le putea îmbina cu restul sarcinilor. Ceva ce este important pentru tine poate să nu fie perceput la fel de celălalt. Intrarea lui Pluto în Vărsător te va stimula fizic și intelectual, amplificând curiozitatea și interesul în unele domenii.

Capricorn

Ești determinat să faci unele modificări în propriul cămin care implică evident și unele costuri iar perspectivele tale financiare nu corespund cu cele ale partenerului. Totuși pe seară puteți ajunge la un compromis cu răbdare și înțelegere. Intrarea lui Pluto în Vărsător îți oferă posibilitatea de a-ți redefini sistemul de valori, apreciind ce este cu adevărat valoros pentru tine.

Vărsător

Ești inspirat și motivat de unele idei sau convingeri pe care le ai căutând să ți le exprimi cât mai deschis și asertiv însă odată cu venirea serii începi să le privești dintr-o perspectivă mai practică și mai serioasă. Intrarea lui Pluto în propriul tău semn te încurajează să te reinventezi, redefinindu-ți identitatea, dorințele și nevoile.

Pești

Ești mai asertiv cu unele planuri sau obiective financiare, chiar și în privința unor achiziții, mai ales dacă consideri că te pun în valoare. Vei căuta totuși să-ți clarifici unele chestiuni cu o persoană cu mai multă experiență decât tine deoarece ai unele dubii. Intrarea lui Pluto în Vărsător îți oferă posibilitatea să demarezi un veritabil proces de autocunoaștere.

Sursa: cancan.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
ADVERTORIALE3 zile ago

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

EVENTS2 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Program TV4 săptămâni ago

Programul Pro TV pentru saptamana 27 mai – 02 iunie 2024

Reality Show3 săptămâni ago

El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul de 100.000 de euro potrivit cotelor caselor de pariuri din România

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

TikTok3 săptămâni ago

Răzvan, profesorul fenomen care a adus geografia pe Tik-Tok

Digital4 săptămâni ago

Luna aceasta, vezi pe VOYO finalele UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, serialele Montecristo, The Fall si filmul Babardeala cu bucluc

Reality Show4 săptămâni ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

Podcast4 săptămâni ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

TV Divertisment Show4 săptămâni ago

Cel mai urmărit show de divertisment din România, Românii au talent, prima semifinală, diseară, la PRO TV

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Finala Chefi la cuțite, lider de audiență. Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 al show-ului culinar

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending