Connect with us

Eurovision

Hotel FM a plecat la Eurovision

Published

on

Reclame

Luni, 2 Mai, delegaţia României la concursul Eurovision 2011 a plecat în Germania. Repetiţiile pentru prima semifinală au început deja la Dusseldorf de duminică, 1 mai, însă ţara noastră va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, aşa că va avea prima repetiţie miercuri dimineaţa.

Programul artiştilor de la Hotel FM este în mare parte stabilit şi cuprinde atât programul oficial al organizatorilor, cât şi cel stabilit de echipa din TVR. Aşadar, David, Gabriel şi Alex vor avea, pentru semifinala din 12 mai, două repetiţii în 4 şi în 8 mai, repetiţii ce vor fi urmate de discuţii tehnice şi de o conferinţă de presă. La aceste acţiuni se adaugă participarea la ceremonia oficială de deschidere a concursului Eurovision 2011, programată să se desfăşoare duminică, 7 Mai.

Programul băieţilor va mai cuprinde, în afară de aceste activităţi, numeroase alte întâlniri cu presa, cu fanii, participarea la câteva programe sociale în care vor fi însoţiţi de echipe de jurnalişti, precum şi câteva reprezentaţii pe care Hotel FM le vor susţine la Dusseldorf în faţa publicului larg şi a presei. În plus, este în pregătiri avansate şi organizarea unei întâlniri a artiştilor noştri cu românii care trăiesc în zona oraşelor Dusseldorf şi Koln.

Cea de-a 56-a ediţie a concursului internaţional Eurovision se va desfăşura în acest an în Germania, la Dusseldorf. 38 dintre cele 43 de ţări participante vor evolua în cele două semifinale ale concursului, în 10 şi 12 mai. Primele 10 ţări din fiecare semifinală, alături de ţara gazdă (Germania) şi de cele patru ţări mari care evoluează, în mod tradiţional, direct în finală (Spania, Italia, Marea Britanie şi Franţa) vor concura în finala din 14 mai. România va fi reprezentată de trupa Hotel FM cu piesa Change şi va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, în 12 mai.

Cu toate că România va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, românii din întreaga lume vor putea urmări la TVR toate cele trei competiţii, transmise în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional în 10, 12 şi 14 mai, începând cu ora 22.00.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending