Connect with us

A-Z NEWS

Hotel FM, Impact şi Distinto joacă şi cântă la ,,O dată-n viaţă”

Published

on

Reclame

Pe 1 Aprilie, la O dată-n viaţă, Iuliana Tudor şi echipa ei pregătesc surprize pentru trei trupe îndrăgite din muzica românească: în primul rând, vine Hotel FM, (reprezentanţii României la Eurovision 2011), trupă care va fi secondată pe scenă de interpretul Cornel Borza. Apoi Impact, care la O dată-n viaţă vor reprezenta Banatul, fac echipă cu Traian Jurchela, iar trupa Distinto, reprezentând Ardealul, va avea alături Grupul „Obârşia”.

Tavi, Marius şi Mihai de la Distinto vor interpreta folclor în stil belcanto, o noutate absolută, iar Hotel FM şi Impact vor fi ajutaţi la jocurile populare de Ansamblul „Doina Dunării” din Giurgiu şi de „Ansamblul Dor Transilvan” din Cluj.

Din emisiune nu vor lipsi momentele muzicale pregătite de orchestra „Lăutarii” condusă de Nicolae Botgros – care aduce, în această ediţie, o premieră muzicală: Michael Jackson pe acordurile Lăutarilor! Buna dispoziţie rămâne în continuare misiunea principală a actorilor Maria Buză şi Marius Rizea – personajele Floarea şi Gheorghe.

Vedetele populare pe care telespectatorii le îndrăgesc vin şi în acest nou sezon în platoul emisiunii pentru a oferi muzică de calitate şi momente unice marca O dată-n viaţă. Iuliana Tudor, alături de echipa emisiunii, îi provocă pe invitaţii ei să poarte duelul, şi în această seară, în sprijinul unor persoane care au nevoie de ajutor.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending