House of Talent luptă împotriva violenței asupra femeilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Proiecte

House of Talent luptă împotriva violenței asupra femeilor

Published

on

După ce au prezentat publicului campania împotriva bullying-ului, fetele din crew-ul House of Talent by TRU [The Real You] și House of Talent Italia s-au reunit din nou și vorbesc despre un alt subiect ce ia din ce in ce mai multă amploare în fiecare zi: violența.  Cezara Cristescu, Magdyz, Cezara Grosu și Andra Neacșu din crew-ul House of Talent România, alături de Noa Planas, Swami Caputo și Michelle Cavallaro din crew-ul House of Talent Italia au decis că este timpul să iasă în față și să vorbească despre un subiect delicat ce are la bază violența asupra femeilor.

 

Pare incredibil, dar statisticile actuale ale Națiunilor Unite arată că, la nivel mondial, una din trei femei este agresată fizic. Însă conform statisticilor ONU, în majoritatea cazurilor, victima decide să nu facă plângere penală sau să vorbească despre acest fenomen. Tocmai din acest motiv, toate aceste abuzuri nu trebuie ascunse, ci scoase în față pentru a putea trage din nou un semnal de alarmă. Din păcate, din cauză că victimele aleg tăcerea din diverse motive, precum desconsiderarea în societate, teama sau rușinea, agresorul poate fi mai agresiv și își poate căuta mai multe victime.

„Nu este vorba doar de violență sexuală sau fizică, ci și despre violența psihologică care include controlul, urmărirea, umilința, amenințările și șantajul”, povestesc tinerele HOT.

Așadar, deși nu vorbesc aceeași limbă, cele două crew-uri au un scop comun și spun „nu” violenței și acestei rușini de a nu vorbi când ești abuzat și spun „da” pentru curaj. Cele șapte fete luptă pentru eliminarea acestui fenomen și sfătuiesc persoanele ce se află în această situație nefericită să anunțe imediat autoritățile. Din cauza numărului mare de abuzuri, fetele din crew-ul House of Talent au decis că trebuie să se facă auzite, iar în semn de solidaritate și de sprijin pentru femeile care se luptă zi de zi cu abuzurile de orice fel, pornesc o campanie de conștientizare a cauzelor și a efectelor violenței. Ele au pregătit un videoclip pe această temă pentru a crește gradul de informare, dar și pentru a sprijini victimele agresiunilor.

 

În ziua în care a creat House of Talent, tânărul antreprenor italian Matteo Altieri a avut în minte un proiect solid, bazat în primul rând pe respect, comunicare și susținere: primul grup de influencers care ar putea să se sprijine reciproc ca o familie, în care diferențele dintre aceștia sunt adevărata valoare adăugată.

Advertisement

De-a lungul timpului, crew-ul a reușit să creeze o comunitate foarte apropiată și puternică în toată lumea. Deși inițial House of Talent a pornit ca un proiect destinat Peninsulei, grupul s-a dezvoltat, a publicat două cărți, numeroase piese și videoclipuri, iar peste 15 tineri talentați din arii precum actoria, canto, pictura sau fashion s-au alăturat. În vârstă de doar 20 de ani, Nicola Consales a făcut posibilă extinderea acestui proiect la nivel internațional prin prisma pasiunii sale pentru limbile străine, dar și prin felul unic de a gestiona relațiile externe, iar label-ul Cat Music s-a alăturat acestui proiect prin intermediul hub-ului TRU [The Real You].

 

Cei zece content creatori care au îmbrăcat celebrul hanorac roșu și alb și s-au alăturat celei mai sociale și frumoase familii din lume, Adina Marina, Cezara Cristescu, Magdyz, Robe, Marius Ștefan, Cătălin Ionuț, Roberto, Alexa Mirea, Cezara Grosu și Andra Neacșu, fac parte din portofoliul TRU [The Real You], hub ce unește creativi din diverse domenii care au ca mediu de lucru online-ul și adaugă la mixul creației factorul tehnic într-un spațiu special amenajat.
 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending