„How deep is your love", un nou remake lansat de Romanian House Mafia în colaborare cu Toms & Karla - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

„How deep is your love”, un nou remake lansat de Romanian House Mafia în colaborare cu Toms & Karla

Published

on

Romanian House Mafia revine cu un nou remake, de data aceasta pentru hit-ul lui Calvin Harris & Disciples – „How Deep Is Your Love”. Vocea senzuală a Karlei, alături de producția fresh realizată de Toms și Romanian House Mafia, vor readuce cu siguranță piesa în atenția iubitorilor de muzică house.

Producția remake-ului a fost realizată de către Toms și Romanian House Mafia, oferind un sound diferit piesei.
Karla este una dintre cele mai fresh artiste din portofoliul Global Records, care și-a făcut debutul alături de Gino Manzotti și Maxx (DJ Project), odată cu lansarea cover-ului „Every Breath”. Pe lângă coloborarea cu Romanian House Mafia, artista a lansat primul ei single,”Lonely”, în colaborare cu Monoir, piesă ce a început deja să intre în playlist-urile radiourilor din Turcia și Bulgaria.
Toms și-a început cariera mixând în unele dintre cele mai renumite cluburi din Rusia. Îndrăgostit de muzica house, aceasta a început să descopere secretele producției muzicale și să intre în rândul producătorilor de succes.
Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending