Connect with us
Reclame

HTC Vive, sistemul inovator de realitate virtuală (VR – virtual reality) dezvoltat de HTC în parteneriat cu Valve, a primit distincția Best Hardware & Peripheral Award în cadrul târgului internațional al industriei jocurilor Gamescom 2015, desfășurat între 6-9 august la Koln, Germania.

HTC Vive îmbină tehnologiile de monitorizare și interacțiune Steam VR ale Valve cu designul și tehnologiile HTC de renume mondial, stabilind un nou standard în industrie. Sistemul de realitate virtuală a fost conceput de divizia Connected Products Group a HTC și oferă cea mai captivantă experienţă a unei căști VR, cufundând utilizatorii în alte lumi într-o clipă.

Prin tehnologia de urmărire la 360 de grade Full Room Scale 360 Degree Solution, utiizatorii se pot ridica, merge prin cameră şi explora spaţiul virtual, iar noile controller-e wireless VR le permit acestora să inspecteze obiectele din orice unghi şi să interacționeze cu mediul înconjurător, integrându-se perfect în realitatea virtuală.

Mai mult, HTC Vive dispune de grafică la cel mai înalt nivel de calitate, cu o rată de 90 de cadre pe secundă, latență scăzută și fidelitate audio incredibilă.

Ca urmare a parteneriatului dintre Lionsgate și producătorul de jocuri Starbreeze, anunțat la Gamescom, HTC Vive a fost desemnat dispozitivul VR care va oferi fanilor o experiență impresionantă și îi va introduce în lumea plină de acțiune a lui John Wick, personajul principal interpretat de Keanu Reeves al producției cinematografice de succes cu același nume. Cele două companii vor dezvolta în următoarele luni jocul John Wick pentru HTC Vive, oferind o experiență captivantă VR pe care utilizatorii o vor putea încerca în cadrul HTC Vive World Tour.

O versiune demo a jocului va fi disponibilă odată cu lansarea comercială a HTC Vive, planificată pentru a doua parte a acestui an, jocul complet urmând să fie disponibil în primăvara anului viitor pentru majoritatea dispozitivelor VR.

Pentru a oferi o experiență VR inegalabilă,  HTC colaborează cu câțiva dintre cei mai importanți creatori de conținut din lume, cum ar fi Google, HBO sau Lionsgate, precum și cu parteneri din industria jocurilor – Cloudhead Games, Drew Skillman, Vertigo Games, Bossa, Barry-Fireproof, Dovetail Games, WEVR Labs, Steel Wool Games și Owlchemy – sau muzee recunoscute la nivel mondial, cum este National Palace Museum din Taiwan.

Parteneriatul dintre HTC și Valve este expresia unei colaborări între două companii care demonstrează pasiunea pentru inovație și dorința de a oferi consumatorilor experiențe remarcabile. Cu o istorie bogată și o filozofie similară, atât HTC, cât și Valve încheie parteneriate strategice importante pentru dezvoltarea de dispozitive inovatoare.

Încă din 1997, liderul global în inovație și design pentru dispozitive mobile, dezvoltă produse multi premiate, printre care smartphone-ul apreciat HTC One sau familia HTC Desire.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending