Connect with us

UTILE

HUMANIC: Love is in the air

Redactia Radar de Media

Published

on

Be my Valentine! În Italia, de Ziua Iubirii, cuplurile se întâlnesc pe poduri sau promenade cunoscute pentru a prinde împreună un. 

lacăt „Lucchetti d Amore” de podurile binecunoscute. În România, 14 februarie este adesea folosit pentru a urma pașii lui Cupidon și pentru a surprinde oamenii iubiți cu flori, o cină romantică sau

o excursie de weekend. Tocuri înalte, adidași casual, clutch-uri jucăușe și genți matlasate la modă oferă fiecărei întâlniri romantice de Sf. Valentin “a final touch”. Câștigă combinațiile de pantofi și genți de culoarea negru clasic, dar și nuanțele pastelate de la crem la bej și cele strălucitoare în argintiu și auriu.

 

Be my Valentine! În Italia, de Ziua Iubirii, cuplurile se întâlnesc pe poduri sau promenade cunoscute pentru a prinde împreună un lacăt „Lucchetti d Amore” de podurile binecunoscute.

În România, 14 februarie este adesea folosit pentru a urma pașii lui Cupidon și pentru a surprinde oamenii iubiți cu flori, o cină romantică sau o excursie de weekend. Tocuri înalte, adidași casual, clutch-uri jucăușe și genți matlasate la modă oferă fiecărei întâlniri romantice de Sf. Valentin “a final touch”.

Câștigă combinațiile de pantofi și genți de culoarea negru clasic, dar și nuanțele pastelate de la crem la bej și cele strălucitoare în argintiu și auriu.

 

LOVE IS IN THE AIR!

1. KATE GRAY Pumps din material textil 299 RON – 1341401898

2. KATE GRAY Mini Bag 149 RON – 6131402661

3. KATE GRAY D‘Orsey Combinație de piele 299 RON – 1341301498

4. LAZZARINI Pumps din piele netedă 349 RON – 1111404776

5. MINOZZI Mini Bag 199 RON – 6111401697

6. LAZZARINI Pumps din piele întoarsă 299 RON – 1111404766

 

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

UTILE

Evolutia agriculturii si a utilajelor

Avatar

Published

on

Agricultura este una dintre cele mai vechi dar si cele mai importante ocupatii ale omului. Fara aceasta, alimentele de baza si multe alte lucruri nu ar mai fi atat de usor de obtinut. Si astfel, de la o era la alta, au aparut noi metode, mai bune si mai rapide prin care pamantul sa fie utilizat pentru cultivarea anumitor plante: cereale, fructe, legume sau crearea de pasuni pentru animale.

O data cu revolutia industriala au aparut si noi aparate si masinarii cu ajutorul carora oamenii sa lucreze pamantul mai usor si mai eficient. Astfel, recoltele au devenit mai diversificate si mai bune fapt care a permis cresterea nivelului natalitatii si dezvoltarea marilor orase la un nou nivel.

Pana in prezent, designul anumitor utilaje a ramas neschimbat insa eficienta si puterea acestora a fost drastic imbunatatita. De asemenea, dimensiunile lor sunt mult mai variate acum, in functie de locatia si de sarcinile pentru care sunt destinate.

Uneori exista sansa, din pacate, ca anumite piese si parti ale unui utilaj sa se uzeze foarte mult sau sa se defecteze iremediabil, caz in care inlocuirea este absolut necesara. Tin minte si acum cat de greu era de realizat asta acum aproape 20 de ani, cand singurele utilaje de pe la noi erau cele realizate tot in Romania. Practic, nu ar fi fost atat de greu de gasit o anumumita piesa insa tot dura ceva pana o primeam si reuseam sa o si inlocuim.

O data cu trecerea anilor au aparut din ce in ce mai multe utilaje straine, nume mari precum Claas, Hew Holland sau Case IH care sunt capabile sa realizeze sarcini de prelucrare a pamantului mult mai rapid si mai bine. Si in acelasi timp si anumite magazine de unde puteam cumpara piese de schimb necesare. Astfel, in magazinul Tractor Sud putem gasi piese Case IH premium, la preturi accesibile.

Pe langa faptul ca au aparut din ce in ce mai multe astfel de magazine, prezenta lor in mediul online a facut cautarea, gasirea si comandarea pieselor necesare si mai usoara. Astfel, chiar daca programul de contact telefonic este incheiat, putem realiza o comanda prin email sau pe site-ul magazinului. Avem la indemana numeroase filtre prin care sa alegem piese tractor Case IH sau piese combina Case IH exact pentru modelul pe care il detinem sau pe care vrem sa il reparam.

Exista si numeroase service-uri si ateliere care ii au ca si parteneri pe cei de la Case IH. Astfel, piesele necesare sunt comandate rapid si livrate la fel de rapid. Si cel mai important, clientii au siguranta ca pe utilajele lor sunt montate piese de cea mai buna calitate care nu doar ca le pot inlocui pe cele defecte dar totodata pot oferi performante crescute.

Ofertele magazinului Tractor Sud sunt asadar foarte variate, avand la dispozitie aici piese si sisteme pentru toate marcile de tractoare si combine agricole cunoscute la nivel mondial care le sunt oferite clientilor la preturi accesibile. Desigur ca nu lipsesc nici ofertele speciale, de care este bine sa profitam atunci cand avem nevoie de o piesa.

Comentarii

Continue Reading

UTILE

Cum diferă comportamentul femeilor și bărbaților în jocurile de noroc?

Avatar

Published

on

Psihologia bărbaților și femeilor este diferită, așadar comportamentul lor este diferit. În familie, în societate, la școală, la muncă…Cazinourile nu sunt o excepție. Deci, care este diferența între bărbați și femei când pariază?

Statisticele spun ca 86% din persoanele care joacă online sunt bărbați. Femeile sunt doar 14%. Deci, prima diferență este interesul. Psihologii spun că această situație este explicată prin faptul că bărbații sunt mai predispuși la risc, în timp ce femeile preferă distracție mai liniștită.  De fapt, totul poate fi mai ușor: de exemplu, multe casnici spun că ar fi fericite să joace la cazinouri online, dar au prea multă muncă în casă și nu au timp pentru joc…

Cheltuielile jocurilor. Mai există o diferență în comportamentul bărbaților și femeilor. Studiile Americane arată că suma medie a depunerilor bărbaților este $94, în timp ce femeile au o medie de $64 în cont. Bărbații cheltuiesc mai mult pe jocuri decât femeile, iar această situație pare a fi legată de faptul că femeile nu iau în serios activitatea jocurilor de noroc care cere o mare sumă de bani. Bărbații, în schimb, iau jocurile în serios. Câteodată-pentru a lua bani grei. Câteodată- un mod de a se afirma și să-și arate statusul. Cea mai bună ilustrație despre cât de serios iau bărbații în considerare jocurile de noroc este credința răspândită că ”datoria de card este sacră”. Nu este nevoie nici să menționăm că mulți nobili au împușcat pentru imposibilitatea de a da bani-dispute ca aceasta au loc și în timpul nostru…

Surprinzător, în ciudă la ce am discutat deasupra, studiile arată că femeile petrec mai mult timp pe jocurile de noroc decât bărbații. Așadar, o femeie medie Americană petrece 21 de luni pe jocuri pe parcursul vieții ei, în primul rând, din cauză că bărbații pariază mai mult și pierd bani mai repede, și în al doilea rând, faptul că femeile nu petrec foarte mult timp pe jocul însăși, dar pentru a găsi un slot adecvat care le îndeplinesc criteriile și interesele. 

Vorbind de sloturi. Bărbații de obicei aleg jocurile în care pot folosi strategii (poker, blackjack) sau cunoștințe (pariuri sportive). Femeile, la rândul lor, sunt mai predispuse să prefere jocurile unde rezultatul depinde de noroc(loterii, ruletă, aparate de slot). 

Femeile, când joacă, vor să se relaxeze și să aibă impresii strălucitoare. Dar bărbații vor să aibă succes- și să nu fie un caz orb, dar rezultatul anumitor aptitudini și calități personale. 

Este estimat că un bărbat mediu American savurează jocurile de noroc la vârstele cuprinse între 30 și 40 de ani. O femeie medie Americană, la rândul ei, începe să devină pasionată după vârsta de 40.

Interesant fiind, la vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, ambele sexe demonstrează aproximativ aceeași pasiune pentru cazinouri.

Bărbații, conform cercetărilor, deseori joacă la locul de muncă. Acest comportament nu este tipic femeilor care preferă să joace acasă sau în transport. Pe moment, bărbații și femeile preferă cazinourile online, dar dacă considerați unitățile de jocuri de noroc pe teren, sexul mai puternic este mult mai comun în aceste locuri.

Cum puteți vedea, sunt câteva diferențe în comportamentul de ”jocuri de noroc” la bărbați și femei. Totuși, există foarte puține cazinouri în lume care se concentrează pe o audiență specifică de gen-marea majoritate a instituțiilor folosesc strategii și tehnici de marketing universale.

Ce înseamnă acest lucru? Că nu contează din ce gen faceți parte, veți mereu foarte, foarte bine primiți la cazinoul și asigurați-vă că acest loc este onest! SlotV! Începeți să jucați cu bonus casino

Jucați și câștigați! Jucați și vă bucurați!

Mult noroc!

Comentarii

Continue Reading

UTILE

10 reguli pentru iubitorii de aparate de slot

Avatar

Published

on

Aproape toți jucătorii cărora le plac aparatele de slot, cred că nu pot crește profitabilitatea jocului lor, deoarece totul depinde de slot. Poziția este corectă, dar într-o oarecare măsură…

Așa că acum vom considera 10 reguli care vă vor ajuta să jucați mai eficient la slot!

 

Regula numărul 1: Uitați-vă după informații despre restituirea teoretică.

Procentul de restituire teoretică (RTP)- este unul din cele mai importante indicatoare din orice aparat de slot, arătând-vă câți bani jucătorii primesc înapoi de la slot sub formă de plăți. Natural, cu cât mai mare este RTP, cu atât mai profitabil este slotul. De aceasta trebuie să vă uitați după informații despre restituirea teoretică înainte de orice joc și să alegeți doar modelele cele mai generoase.

Regula numărul 2. Afectarea RTP-ului.

Anterior, era posibilă influențarea procentului pentru restituirea teoretică, dar în ultimii ani, producătorii au început să creeze aparate de slot în care acțiunile jucătorilor de noroc pot crește RPT-ul. Așadar, de exemplu, crește datorită: unei rate suplimentară a bonusului care activează opțiunile premiului, activarea tuturor liniilor, tranziția spre un nivel nou în modele cu nivele multiple, etc. (în documentația oficială a slotului, trebuie scris dacă este posibil să afecteze RTP-ul, și dacă este așa, cum poate fi făcut).

 

Regula numărul 3. Luați în considerare dispersia.

RTP-ul este foarte important ar nu foarte practic, deoarece arată ce procent din banii investiți va da slotul-atenție- la o distanță infinit de lungă. Dispersia(volatilitatea) este mult mai interesantă. Dacă ați găsit un aparat de slot cu dispersie joasă, să știți că va plăti des, dar câștigurile vor fi mici. Dacă slotul are o dispersie înaltă, va da mai rar, dar sume mai mari.

 

Regula numărul 4. Stați cu ochii pe rulajul bancar.

Cum să alegeți dintre sloturi cu dispersie joasă sau înaltă?Pentru a face aceasta, trebuie să fiți atenți la rulajul bancar. Logica este simplă: cu cât este mai mic, cu atât mai periculoase sunt sloturile cu dispersie înaltă pentru acesta. Vorbind de rulaj bancar, nu putem evita să menționăm și regulile neschimbabile despre managementul rulajului: nu treceți de limita pierderilor zilnice stabilită, nu jucați pe credit, etc.

 

Regula numărul 5. Participați în turnee gratuite.

Multe cazinouri online organizează turnee gratuite la aparatele de slot. Tot ce trebuie să faceți este să pariați. Oricine primește plata maximă este considerat câștigătorul. Participați în aceste turnee, deoarece nu au riscuri, dar dau șanse de a mări rulajul bancar (câștigătorul va primi câștigurile sale sau puncte premiu).

 

Regula numărul 6: Nu refuzați rotiri gratuite.

Nu tuturor jucătorilor de noroc le plac bonusurile, dar nu are deloc sens să refuzați rotirile gratuite. De ce? Motivul este același ca și cu turneele: nu există riscuri și nici obligații, dar există o oportunitate să câștigați! O mică notă: când luați rotiri gratuite, studiați regulile promoției cu atenție(condiții de miză, limite de joc, limite acceptate, etc.).

 

Regula numărul 7. Nu cheltuiți bani pe sisteme.

Sistemele de pariu active prin publicitate pot aduce varietate la gameplay și să-l organizeze, dar nu vor crește șansele voastre de câștig, dat că rezultatele de la rotiri nu sunt legate între ele și depind doar de generatorul de numere aleatorie. Da, puteți încerca sistemele, dar nu dați bani pe ele. În special dacă sunt foarte multe în domeniul public.

 

Regula numărul 8. Evitați aparatele de slot false.

Cazinourile fraude oferă jucătorilor de noroc sloturi nu reale, dar false de la Net Entertainment, Microgaming, Play'n Go și alte sloturi populare ale producătorilor. Plătind aceste aparate, sunteți în capcană deoarece dați bani fără să puteți câștiga- producătorul nu va plăti niciodată pentru câștigurile voastre, deoarece nu are nimic de a face cu un slot fals. De aceasta trebuie să alegeți doar unități online licențiate.

 

Regula numărul 9. Încasați-vă câștigurile.

Nu, nu este vorba despre siguranța voastră-dacă ați găsit un cazinou onest, nu aveți de ce vă îngrijora. Faptul este că banii din contul dvs. vă împinge spre alt joc, așadar mărind riscul de ai pierde. Încasați câștigurile, lăsând în cont aproape aceeași sumă cu care ați început. Și să fie o provocare pentru dvs.: veți putea repeta succesul vostru?!

 

Regula numărul 10. Distrați-vă.

Nu uitați că aparatele de slot sunt proiectate nu pentru a fi o sursă permanentă de venituri, dar ca se ne bucurăm noi de ele! Bucurați-vă de entuziasm și impuls! Nu le luați prea în serios, și veți fi numai bine! Vreți să jucați? Duceți-vă la cazinoul SlotV https://slots-sotv.ro/, alegeți ce aparat de slot vă place jocuri cazino cu bonus fără depunere și începeți!

Jucați și vă bucurați! Jucați și câștigați!

Mult noroc!

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0