Connect with us

UTILE

HUMANIC: Love is in the air

Published

on

Be my Valentine! În Italia, de Ziua Iubirii, cuplurile se întâlnesc pe poduri sau promenade cunoscute pentru a prinde împreună un. 

lacăt „Lucchetti d Amore” de podurile binecunoscute. În România, 14 februarie este adesea folosit pentru a urma pașii lui Cupidon și pentru a surprinde oamenii iubiți cu flori, o cină romantică sau

o excursie de weekend. Tocuri înalte, adidași casual, clutch-uri jucăușe și genți matlasate la modă oferă fiecărei întâlniri romantice de Sf. Valentin “a final touch”. Câștigă combinațiile de pantofi și genți de culoarea negru clasic, dar și nuanțele pastelate de la crem la bej și cele strălucitoare în argintiu și auriu.

 

Be my Valentine! În Italia, de Ziua Iubirii, cuplurile se întâlnesc pe poduri sau promenade cunoscute pentru a prinde împreună un lacăt „Lucchetti d Amore” de podurile binecunoscute.

În România, 14 februarie este adesea folosit pentru a urma pașii lui Cupidon și pentru a surprinde oamenii iubiți cu flori, o cină romantică sau o excursie de weekend. Tocuri înalte, adidași casual, clutch-uri jucăușe și genți matlasate la modă oferă fiecărei întâlniri romantice de Sf. Valentin “a final touch”.

Câștigă combinațiile de pantofi și genți de culoarea negru clasic, dar și nuanțele pastelate de la crem la bej și cele strălucitoare în argintiu și auriu.

 

LOVE IS IN THE AIR!

1. KATE GRAY Pumps din material textil 299 RON – 1341401898

Advertisement

2. KATE GRAY Mini Bag 149 RON – 6131402661

3. KATE GRAY D‘Orsey Combinație de piele 299 RON – 1341301498

4. LAZZARINI Pumps din piele netedă 349 RON – 1111404776

5. MINOZZI Mini Bag 199 RON – 6111401697

6. LAZZARINI Pumps din piele întoarsă 299 RON – 1111404766

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending