Connect with us

BUSINESS

Husa potrivită pentru un iPhone X – cum să îți protejezi investiția

Published

on

 

Decizia de a investi într-un iPhone X cu siguranță că nu a fost luată fără a analiza implicațiile acesteia. Este vorba despre un smartphone performant, însă cu un cost pe măsură. Indiferent de stabilitatea financiară a fiecăruia, va fi de dorit a proteja această investiție cu ajutorul unei huse corespunzătoare.

Materialul din care aceasta este confecționată va influența într-o foarte mare măsură nivelul de protecție, deci este un criteriu esențial în acest proces. Mai multe aspecte vor trebui urmărite vizavi de această achiziție. Per ansamblu, dorința este aceeași: de a beneficia de o soluție accesibilă, care să asigure o protecție pe măsură și care să prezinte totodată o greutate minimă pentru a nu adăuga la cea a telefonului. Nu în cele din urmă, contează aspectul, mai ales într-o societate în care estetica este emblematică.

Indiferent de preferințele de design și stil, contează înainte de toate calitatea husei. După acest criteriu recomandă și specialiștii Stifler alegerea husei iPhone. Întrucât piața abundă în opțiuni, magazinul online menționat iese în întâmpinarea celor ce doresc să asigure o protecție înaltă dispozitivului cu o serie de soluții eficiente, ce prezintă echilibru între partea de estetică și cea de funcționalitate.

Iată și care sunt câteva recomandări din partea acestuia pentru cei interesați de o investiție de durată, care să merite.

Husa 360 – o alegere populară vizavi de protecția unui iPhone X

Dacă dorința este de a contura un aspect elegant, aparte, atunci un model de husa 360 Magnetica de la Stifler constituie o soluție la îndemână. Este special concepută pentru utilizatorii de iPhone, are la bază sticla securizată și asigură protecție completă dispozitivului. Închiderea se face cu ajutorul magnetilor puternici dispuși lateral.

Prezintă avantajul că păstrează design-ul minimalist al telefonului, fără a modifica în vreun fel caracterisiticle originale ale sale. Se pot orienta sper astfel de huse iPhone X de calitate cei care vor să se asigure că semnalul SIM-ului nu va fi bruiat în vreun fel.

Bumperul pe care îl include joacă un rol foarte important – de a asigura protecție în caz de șocuri, contact cu suprafețe dure, iar sticla își aduce contribuția vizavi de zgârieturi.

Husa Retro – ideală pentru adepții culorilor vibrante în stil clasic

Este apreciat acest model pentru excelența cu care amintește de look-ul celebrului iMac G3. Se caracterizează printr-un design clasic de tip retro, dar și prin culorile vibrante ce îl caracterizează. Îmbină cu succes 2 straturi de protecție, ce au în interior pernuțele de aer deosebit de eficiente în caz de șocuri și căzături. Nu adaugă greutate telefonului și nici nu îngreunează utilizarea acestuia.

Husa Armor cu inel și magnet

Pentru cei ce urmăresc rezistența unui astfel de accesoriu, husa armor este o recomandare pentru că îmbină două materiale deosebit de calitative – TPU si policarbonat. Acestea asigură împreună durabilitatea husei, precum și menținerea esteticii sale.

Este proiectată pentru o protecție sporită a dispozitivului, mai ales în ceea ce privește șocurile, respectiv impactul cu suprafețele dure. Pe scurt, este preferată pentru asta, dar și pentru că nu schimbă aspectul său. Inelul de susținere este un plus însemnat pentru că oferă mai multă stabilitate utilizatorului la întrebuințare, dar și magnetul este tot de susținere. Se poate utiliza în mașină, acolo unde există un suport compatibil în acest sens.

Husa Air cu stand

O husa Air cu stand este preferată pentru rezistența la amprente și zgârieturi, dar și pentru că are la bază un plastic deosebit de subțire și ușor. Nu presupune o întreținere dificilă, se curăță simplu, nu alunecă din mână și vine cu decupajele necesare pentru a asigura accesul facil la porturi.

Dispune de perforații, acestea favorizând disiparea căldurii și asigurând ventilația adecvată. Nu cuprinde partea de display și nu afectează în vreun fel aspectul dispozitivului. De asemenea, dispune de standul poziționat în aria camerei, protejând dispozitivul și asigurând o utilizare practică a acestuia.

Iată câteva exemple populare de huse iPhone X de calitate dintre care pot alege cei care doresc să asigure durabilitatea dispozitivului. Atât cât privește funcționalitatea lor, cât și estetica, aspectele de interes au fost acoperite. Mizează pe huse colorate, simple sau cu design-uri dintre cele mai deosebite cei care doresc să asigure protecția smartphone-ului, realizând o investiție în acest sens. Modelul preferat poate fi comandat la un cost accesibil de pe stifler.ro.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BUSINESS

AXEM 4.0 – Instrumentul multifuncțional ideal pentru orice aventurier!

Published

on

 

Aventurile în natură atrag din ce în ce mai mulți români, fiindcă, nu degeaba se spune “codrul este frate cu românul”. Cu toate acestea, orice explorare poate deveni periculoasă, mai ales dacă te aventurezi iarna sau prin locuri sălbatice și încă neexplorate.

Cu un kit de supraviețuire așa cum este AXEM 4.0 (pe găsești în premieră în România un astfel de instrument mulți-funcțional) nu o să îți mai fie teamă de acum înainte. Mai mult ca sigur că o să te simți prin codrii și pădurile țării în deplină siguranță!

Instrumentul de supraviețuire mulți-funcțional care încape în orice tip de buzunar!

“Esențele tari se tin în sticluțe mici”, așa sună o expresie din ce în ce mai populară, iar acest instrument cu multiple funcțiuni o ilustrează perfect. Pe lângă faptul că îți oferă cel puțin 12 moduri de transformare pentru variate situații în care te-ai putea afla în sălbăticie, acest kit prezintă niște caracteristici uimitoare.

Grosimea este de 2,5 mm, în timp ce lungimea și lățimea sunt de 103 mm, respectiv 75 mm; adăugăm o greutate super ușoară, de numai 110 grame și avem imaginea unui instrument care poate fi “uitat” în orice buzunar.

Materialul din care este confecționat este din oțel inoxidabil, prelucrat prin tăiere cu laserul. Designul kitului este unul care atrage privirile, în acest sens, liniile de finisaj sunt evidențiate de oțelul satinat.

Cu ajutorul acestei unelte, care este disponibilă pe site-ul Airsoft.ro, o să poți să-ți pregătești lemne de foc, țepușe pentru vânat sau chiar o undiță de pescuit. Se transformă cu ușurință într-un vârf de suliță, pe care o poți folosi atât pentru protecție, cât și pentru a vâna.

Atașându-i un lemn mai solid îl poți transforma într-o toporișcă, iar dacă ai nevoie de un desfăcător de cutii, acesta este instrumentul ideal pentru a realiza astfel de acțiuni cu maximă rapiditate.

Ai ajuns într-un loc pustiu și ai nevoie să înșurubezi ceva la mașină ori ai nevoie să tai vreo bucată de sfoară? Poate nu ai un desfăcător de conserve la tine? Îți trebuie o șurubelniță foarte rapid pentru diverse operațiuni prin cabană, dar primul magazin este la mare depărtare și-n jurul tău vezi doar copaci?

Atât timp cât ai asupra ta acest kit de supraviețuire, nimic nu va mai fi imposibil. Nici deschiderea cutiilor sau a sticlelor, nici înșurubatul sau deșurubatul și orice acțiune ți-ar veni în minte nu o să mai fie o problemă.

Având dimensiuni reduse, o greutate mai mică decât a unui telefon mobil și multiple funcționalități, atunci când te vei afla în mijlocul naturii, siguranța și protecția ta îți vor fi garantate de acest kit de supraviețuire mulți-funcțional!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Portjartierele și ciorapii potriviți pentru completarea ținutei de la Sosetaria.ro

Published

on

 

O piesă vestimentară consacrată în garderoba femeilor ce se doresc a fi senzuale, portjartierul reprezintă o soluție actuală spre care se orientează tot mai multe reprezentante ale sexului frumos. Se pare că acest element a reușit să stârnească atenția lor, mai ales prin diversitatea ciorapilor cu care se poate completa. Motivele pentru care ar trebui încercate acestea sunt nenumărate, iar faptul că aduce o contribuție însemnată în conturarea senzualității și misterului feminin nu este de neglijat.

Dacă în urmă cu câțiva zeci de ani portjartierul reprezenta o necesitate pentru femei, în prezent acesta este ales pentru excelența cu care completează ținutele. Se folosesc portjartiere pentru a susține eficient dresurile, cândva fiind chiar nelipsite din ținuta de zi cu zi. Sosetaria.ro este o sursă bogată pentru cele care vizează astfel de achiziții, propunând de altfel publicului interesat o gamă complexă și interesantă de ciorapi damă, în modele dintre cele mai deosebite.

Sosetaria.ro – sursa ta de dresuri pentru portjartiere

Pe site-ul menționat găsesc cele interesate dresuri în texturi, culori și de grosimi din cele mai diverse. Pentru publicul aflat în căutare de ciorapi pantaloni așadar, specialiștii Șosetăria au pregătit modele clasice sau nu, inclusiv pentru purtarea de zi cu zi, ce vizează dresuri sexy, precum cei de tip plasă, ciorapi cu broderii fine, dar și alte modele, potrivite și pentru ocazii speciale. Stylish și rezistente, dresurile ce se regăsesc în portofoliul acestui magazin sunt delicați și feminini, creați și în varianta pentru mirese.

3 motive pentru care să porți portjartiere

Chiar dacă această sferă, a dresurilor, a evoluat enorm și opțiunile sunt dintre cele mai variate, portjartierul a continuat să fie purtat cu interes de publicul feminin. Astfel, iată care sunt 3 dintre motivele pentru care au rămas o alegere.

Primul se referă la senzualitatea pe care o acordă ținutelor feminine. Chiar dacă nu sunt la vedere, aceastea oferă purtătoarelor o mai mare încredere de sine, se simt mai sexy și mai atrăgătoare – un motiv bun de a le încerca măcar o dată.

Al doilea motiv se refera la popularitatea opțiunii în rândul vedetelor. Ținutele acestora le includ și deseori sunt lăsate la vedere. Sunt considerate piese de sezon mai ales de revistele de modă, în ciuda faptului că unii afirmă că ar fi demodate. Nici pe departe – portjartierul sigur este o armă de seducție valabilă.

Un al treilea motiv se referă la prezența acestuia în rândul participantelor de seamă la evenimente mondene. Vorbim despre apariții sexy, care atrag atenția publicului, deci care sunt de apreciat.

Ciorapi sexy pentru portjartiere de la Sosetaria.ro

Orice femeie poate fi provocatoare și sexy cu ajutorul unor ciorapi potriviți pentru portjartiere. Selecționarea atentă a modelului este o misiune de îndeplinit pentru a obține un efect scontat. Sosetaria.ro a pregătit pentru publicul feminin interesat colecții lansate de producători renumiți pe piața de profil. Pe site sunt disponibile acestea, alături de specificații ce vor ajuta în a face o alegere potrivită.

Opțiunile pe care le propune acest magazin ies în evidență nu doar prin diversitatea coloristică și de design a ciorapilor concepuți pentru portjartiere, dar și prin calitatea specifică.

În buline, cu dungi, transparenți, mat, aceștia aduc completarea dorită a ținutelor. Prezintă avantajul că vârful este protejat de o întăritură invizibilă care crește durabilitatea lor. Pot completa o sumedenie de ținute, indiferent de stilul lor într-un mod elegant și estetic totodată.

Portjartierul și purtatea lui corectă

Vizavi de o purtare corespunzătoare a portjartierului, recomandarea specialiștilor Sosetaria.ro este de a te raporta la acele aspecte care pot face diferența în mai multe privințe. Spre exemplu, ideal este a realiza alegerea corectă a ciorapilor, să fie potriviți pentru prinderea specifică a acestor sisteme, respectiv cea cu cleme.

Referitor la bretelele portjartierelor, disponibile în variante multiple și ȋn portofoliul magazinului menționat, acestea pot fi ajustate după necesitate, asemenea ca un alt articol de lenjerie feminină, sutienul. Fiecare va avea în vedere adaptarea lor după necestitate, atât cât să se simtă confortabil.

Iată deci că portjartierele, alături de dresurile potrivite constituie o armă feminină de seducție deosebit de puternică și încă de actualitate. Cele interesate de achiziții în acest sens, bifând totodată calitatea și durabilitatea unor astfel de accesorii, găsesc soluții estetice la costuri echilibrate pe sosetaria.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Cel mai bun fotograf pentru nunta – 5 criterii de alegere

Published

on

 

Nunta sau botezul sunt evenimente cu adevarat emotionante din viata tinerilor, iar pentru a pastra cele mai frumoase amintiri ale momentelor este nevoie de cel mai bun fotograf. Insa, cum stii sa il alegi pe cel potrivit? Iata cinci criterii!

Cum alegi cel mai bun fotograf in cinci pasi

Inainte de marele eveniment, asigura-te ca ai suficient timp la dispozitie pentru a verifica gama de anunturi servicii pentru a gasi cel mai bun si mai talentat fotograf. Pentru a-ti usura alegerea, iti oferim o serie de intrebari pe care sa le adresezi fotografilor pe care ii vei contacta!

 

  1. Are un portofoliu de activitate? Orice fotograf profesionist trebuie sa aiba in spate o activitate care sa il propuna pentru postul de cel mai bun fotograf. Pentru a nu te indoi de serviciile sale si pentru a-ti face o prima idee, cere cateva exemple de fotografii ale clientilor.
  2. Ce experienta are in arta fotografica? Chiar daca pare usor, sa faci fotografiile perfecte nu este o misiune deloc simpla. Un fotograf profesionist trebuie sa detina abilitatile si aptitudinile tehinice necesare pentru realizarea unor portrete ideale. Iti vei da seama daca faci alegerea corecta si in functie de experienta de lucru de pana acum.
  3. Care este stilul de fotografie in care se incadreaza? Ca si in orice alt domeniu, si in fotografie sunt persoane care se specializeaza pe un anumit sector. Sunt fotografi care prefera fotografiile artistice, dar si persoane care au un singur stil de fotografie pe care il urmeaza.
  4. Are multe evenimente programate in perioada respectiva? Este o intrebare care te va asigura ca fotograful tau nu va intarzia la eveniment si nici nu va fi obosit. In cazul in care are foarte multe evenimente in aceeasi saptamana este posibil sa nu il gasesti intr-o forma foarte buna, iar fotografiile de la nunta ta sa nu fie tocmai reusite.
  5. Detine tot echipamentul de fotografie necesar? Un fotograf profesionist investeste in echipamentele sale si din raspunsul lui poti sa iti dai seama ce optiuni iti ofera. Pentru a imortaliza un eveniment important nu ai nevoie doar de fotografii clasice, asa ca asigura-te ca fotograful are si camera de fotografiat cu zoom inclusa, cu optiune de eliminare a ochilor rosii, suport pentru camera, aparat cu vizibilitate crescuta, dar si cu o claritate setata, baterii, surse de incarcare, etc.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending