Connect with us

Business

Husa potrivită pentru un iPhone X – cum să îți protejezi investiția

Published

on

Decizia de a investi într-un iPhone X cu siguranță că nu a fost luată fără a analiza implicațiile acesteia. Este vorba despre un smartphone performant, însă cu un cost pe măsură. Indiferent de stabilitatea financiară a fiecăruia, va fi de dorit a proteja această investiție cu ajutorul unei huse corespunzătoare.

Materialul din care aceasta este confecționată va influența într-o foarte mare măsură nivelul de protecție, deci este un criteriu esențial în acest proces. Mai multe aspecte vor trebui urmărite vizavi de această achiziție. Per ansamblu, dorința este aceeași: de a beneficia de o soluție accesibilă, care să asigure o protecție pe măsură și care să prezinte totodată o greutate minimă pentru a nu adăuga la cea a telefonului. Nu în cele din urmă, contează aspectul, mai ales într-o societate în care estetica este emblematică.

Indiferent de preferințele de design și stil, contează înainte de toate calitatea husei. După acest criteriu recomandă și specialiștii Stifler alegerea husei iPhone. Întrucât piața abundă în opțiuni, magazinul online menționat iese în întâmpinarea celor ce doresc să asigure o protecție înaltă dispozitivului cu o serie de soluții eficiente, ce prezintă echilibru între partea de estetică și cea de funcționalitate.

Iată și care sunt câteva recomandări din partea acestuia pentru cei interesați de o investiție de durată, care să merite.

Husa 360 – o alegere populară vizavi de protecția unui iPhone X

Dacă dorința este de a contura un aspect elegant, aparte, atunci un model de husa 360 Magnetica de la Stifler constituie o soluție la îndemână. Este special concepută pentru utilizatorii de iPhone, are la bază sticla securizată și asigură protecție completă dispozitivului. Închiderea se face cu ajutorul magnetilor puternici dispuși lateral.

Prezintă avantajul că păstrează design-ul minimalist al telefonului, fără a modifica în vreun fel caracterisiticle originale ale sale. Se pot orienta sper astfel de huse iPhone X de calitate cei care vor să se asigure că semnalul SIM-ului nu va fi bruiat în vreun fel.

Bumperul pe care îl include joacă un rol foarte important – de a asigura protecție în caz de șocuri, contact cu suprafețe dure, iar sticla își aduce contribuția vizavi de zgârieturi.

Husa Retro – ideală pentru adepții culorilor vibrante în stil clasic

Este apreciat acest model pentru excelența cu care amintește de look-ul celebrului iMac G3. Se caracterizează printr-un design clasic de tip retro, dar și prin culorile vibrante ce îl caracterizează. Îmbină cu succes 2 straturi de protecție, ce au în interior pernuțele de aer deosebit de eficiente în caz de șocuri și căzături. Nu adaugă greutate telefonului și nici nu îngreunează utilizarea acestuia.

Advertisement

Husa Armor cu inel și magnet

Pentru cei ce urmăresc rezistența unui astfel de accesoriu, husa armor este o recomandare pentru că îmbină două materiale deosebit de calitative – TPU si policarbonat. Acestea asigură împreună durabilitatea husei, precum și menținerea esteticii sale.

Este proiectată pentru o protecție sporită a dispozitivului, mai ales în ceea ce privește șocurile, respectiv impactul cu suprafețele dure. Pe scurt, este preferată pentru asta, dar și pentru că nu schimbă aspectul său. Inelul de susținere este un plus însemnat pentru că oferă mai multă stabilitate utilizatorului la întrebuințare, dar și magnetul este tot de susținere. Se poate utiliza în mașină, acolo unde există un suport compatibil în acest sens.

Husa Air cu stand

O husa Air cu stand este preferată pentru rezistența la amprente și zgârieturi, dar și pentru că are la bază un plastic deosebit de subțire și ușor. Nu presupune o întreținere dificilă, se curăță simplu, nu alunecă din mână și vine cu decupajele necesare pentru a asigura accesul facil la porturi.

Dispune de perforații, acestea favorizând disiparea căldurii și asigurând ventilația adecvată. Nu cuprinde partea de display și nu afectează în vreun fel aspectul dispozitivului. De asemenea, dispune de standul poziționat în aria camerei, protejând dispozitivul și asigurând o utilizare practică a acestuia.

Iată câteva exemple populare de huse iPhone X de calitate dintre care pot alege cei care doresc să asigure durabilitatea dispozitivului. Atât cât privește funcționalitatea lor, cât și estetica, aspectele de interes au fost acoperite. Mizează pe huse colorate, simple sau cu design-uri dintre cele mai deosebite cei care doresc să asigure protecția smartphone-ului, realizând o investiție în acest sens. Modelul preferat poate fi comandat la un cost accesibil de pe stifler.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending