Connect with us

Evenimente

IAA organizează Ziua Publicității, cu sprijinul PRO TV! Lucia Antal şi vedete PRO participa la dezbateri!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Pe 16 noiembrie, la hotelul Hilton, se desfășoară a doua ediție a evenimentului Ziua Publicității, organizat de International Advertising Association (IAA), cu sprijinul PRO TV.

Ziua Publicității își propune să abordeze teme de actualitate despre importanța publicității în societate, aducând în același loc toți actorii din piață, de la profesioniștii din industria de marketing și comunicare până la autoritățile din instituțiile publice.

“Ziua Publicității este un eveniment binevenit pentru întreaga industrie de marketing și comunicare. Observăm de la zi la zi o nevoie tot mai mare de a comunica, de a face ca mesajele unor persoane sau ale unor branduri să se facă auzite, iar publicitatea joacă unul dintre cele mai importante roluri în acest demers. Este o inițiativă puternică, utilă, pe care PRO TV și-a dorit să o sprijine.”, a spus Lucia Antal, Director Marketing PRO TV.

Cristian Leonte și Lucia Antal vor participa la primul panel, care se desfășoară de la ora 13:30, având tema Publicitate și dezvoltare economică. Cristian Leonte va modera discuția, iar invitații vor discuta despre impactul pe care îl are sau îl poate avea publicitatea la nivel macro, cum ar putea reprezenta aceasta un motor pentru economie.

De la ora 14:45, George Buhnici va modera panelul cu numărul doi – Creativitate și Tehnologie – , în care subiectul principal va fi modul în care tehnologia influențează modul în care comunicăm, implicit creativitatea.

Amalia Enache și Paula Herlo vor reprezenta PRO TV în panelul trei, care va dezbate subiectul Publicitate și Societate civilă, de la ora 15:30. Amalia, moderatorul discuției, va aborda subiectul cauzelor pe care le promovează agențiile de publicitate, dar și campaniile sau programele sociale desfășurate de companii.

În ultimul panel, Educație în marcomm, care începe la 16:45, subiectul principal va fi sistemul național de educație și măsura în care acesta poate pregăti viitorii angajați și manageri în marketing și comunicare.

Ziua Publicității are loc pe 16 noiembrie, la hotelul Hilton, începând cu ora 13:30 și este un eveniment organizat de IAA România, cu sprijinul PRO TV.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending