Iantu face vizualizari record cu video-urile cu copii!

0
572

Un lucru e cert! Copiii ii poarta noroc lui Virgil Iantu care a inregistrat record de vizualizari cu seria de video-uri “Copiii spun”, in urma participarii micutilor interesati de cursurile sale de self-esteem.

 

Cunoscutul prezentator TV a inregistrat recent  pe pagina de Facebook aproape 1 milion reach, un record pentru un film scurt in care copiii vorbesc despre lucrurile serioase.

Aceste cursuri de self-esteem au reprezentat sursa de inspiratie pentru prima carte pentru copii pe care Virgil Iantu se pregateste sa o lanseze oficial, in curand. Acolo a intalnit acesti tineri minunati cu care a relationat foarte bine.

 

 „Copiii sunt inestimabili în viețile noastre. Și cel mai adesea ne confruntăm cu tot felul de probleme în comunicarea cu ei. Încrederea în sine și inteligența emoțională se consolidează de la vârste fragede și este foarte important modul în care cei mici percep relația lor nu numai cu părinții, ci și cu ceilalți. Aceasta este și miza cărții…”, spune Virgil Ianțu despre primul său volum, “Copiii spun… emoțiile sunt bune”.

 

Comentarii