Connect with us

Turism

Iaşi este Destinaţia Anului 2022 în România la categoria „City Break”. Braşov a cucerit premiul juriului

Published

on

Foto Credit: Prima TV

Municipiul Târgoviște rămâne Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia și Dobrogea. Destinația Anului 2022 a ajuns la ultima etapă în categoria City Break: finala națională. Cele 3 destinații câștigătoare ale fazei pe regiuni istorice (Brașov, Târgoviște, Iași) au fost pe rând vizitate de Gianina Corondan și echipa Destinația Anului, surprinzându-le povestea și atracțiile. 

A urmat jurizarea în care Dragoș Anastasiu, Felix Tătaru și Dana Gonț au acordat 1/3 din punctajul total. Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor și experiențelor turistice din destinație, (2) implicarea comunității și (3) puterea brandului de destinație. Iar votul publicului a contat pentru 2/3.  

Advertisement

Astfel, platforma www.destinatiaanului.ro a contabilizat o sută de mii de voturi pentru a desemna Destinația Anului 2022 în România dintre orașele câștigătoare ale fazei pe regiuni istorice. Implicarea a fost foarte puternică, rezultatul a fost strâns. Pe baza punctajului total calculat, în acest an titlul de Destinația Anului în România la categoria City Break merge la IAȘI. Juriul a avut o altă preferință, una intens discutată între cei trei. Până la urmă, balanța votului juriului a înclinat spre BRAȘOV, care câştigă trofeul Destinaţia Anului 2022 în România – Premiul Juriului la categoria City Break

Târgoviște, cea de-a treia finalistă a etapei naționale, păstreză trofeul Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia și Dobrogea, trofeu câștigat la etapa regională. Toate cele 3 orașe vor beneficia în continuare de promovare în emisiunea Destinaţia anului difuzată duminica, de la 17.00, la Prima TV, în care Gianina Corondan ne arată de ce un City Break la Brașov, Iași sau Târgoviște este o experiență care trebuie trăită de orice român!  

Advertisement

Ce urmează acum ? Finala pe localități turistice! Te aşteptăm la Prima TV pe 2 iulie de la ora 17:00 să vezi cine este Destinația Anului 2022 în România la categoria Localități Turistice!

ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ VEDEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending