Connect with us

Concurenții s-au luptat aseară la Vocea României să le demonstreze antrenorilor că vor să meargă mai departe și că merită să rămână în competiția vocilor.

Telespectatorii au avut parte de emoție la cele mai înalte cote, dramatism, alegeri dure și salvări în ultimul moment.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 24:02, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:26, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

Cea de-a doua ediție de dueluri a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.6 puncte de rating și 28.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1 cu X Factor, care a obţinut 6.6 puncte de rating și 17.6% share.

Sursa cifre: Kantar Media

Concurenți determinați și voci la superlativ

Cea de-a doua etapă a duelurilor s-a încheiat aseară în lacrimi pentru unii concurenți, iar pentru alții cu bucurie și zâmbetul pe buze. Misiunea antrenorilor a fost dificilă și de data aceasta, deoarece ei au luat deciziile finale și i-au ales doar pe cei care au impresionat cu interpretările lor, dar și cu atitudinea de pe scenă.

Michel Kotcha și Ana Maria Ababei din #echipasmiley au format primul cuplu de dueliști care a urcat aseară pe scenă. Cei doi au cântat plini de bucurie și exuberanță melodia Master Blaster, iar vocile lor s-au completat perfect, reușind un duet memorabil. “A fost un moment extrem de reușit, ne-ați dat bucuria pe care o aduce piesa, ați cântat cu zâmbetul pe buze. Se vede că v-ați bucurat de momentul ăsta.”, le-a spus Smiley, care în final a fost nevoit să decidă: “Cu siguranță amândoi meritați să rămâneți mai departe în concurs, dar voi merge mai departe spre trofeul Vocea României cu Michel!”. Michel Kotcha își continuă drumul în competiție și este pregătit pentru semifinale.

Ana Maria Ababei si Michel Kotcha

Ana Maria Ababei si Michel Kotcha

Două voci extrem de puternice, Roxana Morar și Delia Pitu din #echipatudor au interpretat aseară melodia I can’t get no satisfaction. A fost un moment care a pus foarte bine în evidență vocile celor două concurente, dar care a stârnit și controverse în rândul antrenorilor. “Este o decizie foarte grea. Aș vrea să vă mulțumesc foarte mult pentru felul în care ați făcut acest moment. Am să merg mai departe cu Roxana!”, a fost decizia lui Tudor, care a păstrat-o pe Roxana Morar în echipa sa.

Delia Pitu si Roxana Morar

Delia Pitu si Roxana Morar

Delia și-a dorit foarte mult să rămână în competiție, și, cu lacrimi în ochi l-a convins pe Moga să o salveze, deoarece mai are multe de spus și arătat. “A fost o încercare de a aduce ceva nou la Vocea. Mă bucur și în continuare aș vrea să o aud pe Delia cântând.”, a spus Marius, în echipa căruia Delia Pitu va merge mai departe.

Tomi Weissbuch și Mădălina Rusu din #echipamoga au interpretat melodia You’re the one that I want și au transmis foarte multă energie și bucurie. Cei doi s-au potrivit perfect și l-au făcut pe antrenorul lor mândru de ei. „Sunt mândru de voi! Mi-a plăcut foarte tare, mi-a plăcut de voi! Bravo, sunteți foarte simpatici! O să merg mai departe cu Tomi!”, a spus Moga. Tomi Weissbuch continuă competiția și merge în semifinale.

Madalina Rusu si Tomi Weissbuch

Madalina Rusu si Tomi Weissbuch

#echipatudor a fost reprezentată aseară și de cuplul de dueliste Cristina Bălan și Paula Rotar. Cele două au cântat melodia Sober și au realizat un duet puternic, plin de atitudine, aplaudat îndelung. Tudor a fost încântat de performanța concurentelor și le-a spus la final: “A fost un moment foarte bun. A fost cel mai bun moment al vostru de când repetați, ceea ce mi se pare important. Nu e o decizie simplă și oricare ar fi ea, ați fost foarte aproape vocal una de alta. Am să merg mai departe cu Cristina.” Cu Cristina Bălan ne vom reîntâlni în etapa semifinalelor.

Cristina Balan si Paula Rotar

Cristina Balan si Paula Rotar

Nora Deneș și Alina Colțan din #echipasmiley au urcat hotărâte pe scenă și determinate să-și demonstreze calitățile vocale. Au cântat melodia Hound dog, iar timbrele lor, metalic și grav, s-au completat foarte bine și au creat un duet extrem de interesant. Smiley a fost impresionat de evoluția celor două, însă, în final a trebuit să decidă, așa că le-a transmis concurentelor: “Mi-a plăcut cum ați dat din coadă, mi-a plăcut cum ați dat din voci. Voi merge mai departe cu Nora!”. Nora Deneș continuă lupta în competiție.

Alina Coltan si Nora Denes

Alina Coltan si Nora Denes

Elvis Silitră și Florin Cruceru din #echipamoga au reușit o interpretare originală a melodiei Creep și o abordare pe măsură. Cei doi și-au demonstrat totodată și măiestria de a improviza. Chiar dacă momentul lor a fost comentat de către antrenori, Moga i-a felicitat pe Elvis și Florin: “Fiecare trebuie să-și arate atuurile, indiferent pe ce piesă cântă. Eu cred că v-a ieșit foarte bine. Au simțit toți piesa. Mi-a plăcut foarte mult. Bravo! O să merg mai departe cu Elvis!”. Elvis Silitră își continuă drumul la Vocea României.

Elvis Silitra si Florin Cruceru

Elvis Silitra si Florin Cruceru

[nextpage title=”DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

Un moment special, care a primit aprecierea antrenorilor, a fost și cel creat de Gabriela Amzaru și Tonina Tarnosche din #echipaloredana. Ele au cântat melodia Next to me, au demonstrat că au două voci puternice și au făcut tot posibilul să impresioneze. “Aveți două voci foarte bune! Tonina, tu ești o fată extraordinar de sensibilă și mi-a plăcut că în seara asta ai reușit să-ți depășești starea ta introvertită. Pe când pe asta mică, trebuie s-o ții de hățuri. O să merg mai departe cu Gabriela!”, a spus Loredana în momentul deciziei. Gabriela Amzaru merge mai departe spre trofeul Vocea României.

Tonina Tarnosche si Gabriela Amzaru

Tonina Tarnosche si Gabriela Amzaru

Ovidiu Turcu și Cristina Lupu din #echipatudor au adus aseară pe scena vocilor un moment sensibil, dar în același timp comic. Ei au interpretat melodia Till we ain’t strangers anymore și au stârnit discuții între antrenori. Tudor nu a fost pe deplin mulțumit de evoluția lor și le-a spus: “Nu ați cântat la fel de bine ca la repetiții, dar nu pot să spun că este un duet care pe mine, personal, nu m-a emoționat. Va trebui să fac o alegere și am s-o fac. Am să merg mai departe cu Cristina!”. Cristina Lupu continuă lupta în competiție.

Ovidiu Turcu si Cristina Lupu

Ovidiu Turcu si Cristina Lupu

Mihai Rait și Biu Marquetti din #echipaloredana au cântat melodia That’s amore și i-au determinat pe Loredana și Smiley să danseze și să cânte. Duetul a fost unul plin de pasiune, interesant și bine armonizat, care i-a impresionat pe antrenori, dar mai ales pe Loredana, care în momentul deciziei a spus: ”Vreau să primiți cu zâmbetul pe buze alegerea mea. O fac pentru că îmi place să râd, îmi place să mă simt bine și cred că cu toții avem nevoie de bucurie și de această energie pozitivă pe care amândoi ați adus-o. Dar cred că o s-o păstreze în continuare Mișu!”. Mihai Rait merge mai departe în competiție.

Mihai Rait si Biu Marquetti

Mihai Rait si Biu Marquetti

Aseară, zece concurenți au reușit să-i convingă pe antrenori că merită să meargă mai departe spre marele trofeul și premiul de 100.000 de euro, iar pentru opt experiența Vocea României s-a încheiat.

Săptămâna viitoare, ultimele zece cupluri de dueliști vor urca pe scena vocilor și vor face tot posibilul să creeze momente memorabile, să-i impresioneze pe antrenori și să ajungă în etapa semifinalelor.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

ECHIPA VOCEA ROMANIEI PRO TV

ECHIPA VOCEA ROMANIEI
PRO TV

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot afla noutăți despre antrenori, îi pot cunoaște mai bine pe concurenți și își pot alege favoriții la Vocea României.

Comentarii

1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    Bani pe net rapid!

    15 noiembrie 2015 at 23:19

    Bani pe net rapid! Sistemul care iti garanteaza rezultate a fost lansat! Vrei sa castigi bani pe net rapid? Incepe acum sa folosesti cel mai revolutionar program de lucru la domiciliu! Castiga bani pe net rapid! Simplu, eficient si fara obligatii! Numai dupa ce te hotarasti cu maxima seriozitate, cere mai multe detalii la adresa de email: ioanbadac1@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

AUDIENTE TV: Kanal D, lider in intreaga tara, cu emisiunile din timpul zilei

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Kanal D s-a aflat, ieri, in preferintele telespectatorilor din intreaga tara, plasandu-se pe primul loc in topul audientelor, in intervalul 11:00 – 17:00, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Astfel, pe targetul National, Kanal D si-a tinut fanii aproape cu prima parte a reality-show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, prezentat de Andreea Mantea (2,8% Rating si 16,1% cota de piata), Stirile Kanal D de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu  (2,6% Rating si  14,9% Share), „In cautarea Adevarului”, emisiunea gazduita de Ernest (4,7% Rating si 23,6% Share), si „Teo Show”, cu Teo Trandafir si Bursucu (3,3% Rating si 14,8% Share).

Si la nivelul publicului Comercial (18-49), Kanal D si-a pastrat pozitia de lider, in intervalul 11:00-15:00, cu „Puterea Dragostei” (2,1% share si 16,8% Share), Stirile Kanal D (1,7% Rating si 15,0% Share) si emisiunea „In cautarea Adevarului” (1,9% Rating, 16,3% Share).

 

„In cautarea Adevarului” – primul loc pe toate cele trei targeturi monitorizate

„In cautarea Adevarului” a fost, ieri,  lider incontestabil de audienta pe toate cele trei targeturi, inregistrand si pe All Urban cifre ce au plasat Kanal D pe prima pozitie in topul televiziunilor (2,8% Rating si 15,6% Share).  In minutul de aur, inregistrat la 14:53, peste un milion de telespectatori (1.059.000) urmareau „In cautarea adevarului” cu sufletul la gura. O medie de 825.000 de fani ai show-ului prezentat de Ernest au urmarit Kanal D in fiecare minut al difuzarii emisiunii, in intervalul 13:00 – 15:00.

 

Puterea Dragostei

Target National

Data: 25.02.2020

Interval orar (11:00 – 12:00)

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,816,1498
11:00- 12:00 Pro TV2,313,0401
 Antena 11,910,5326

 

Stirile Kanal D pranz

Target National

Data: 25.02.2020

Interval orar: 12:00-13:00

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,614,9462
12:00-13:00 Pro TV2,011,5357
 Antena 11,911,0342

 

 

In cautarea adevarului

Taget National

Data: 25.02.2020

Interval orar 13:00- 15:00

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D4,723,6825
13:00-15:00 Pro TV2,713,8481
 Romania TV1,68,1284

 

 

Teo Show

Target National

Data: 25.02.2020

Interval orar 15:00-17:00

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
15:00-17:00 Kanal D3,314,8584
 Pro TV2,913,0512
 Romania TV2,19,5374

Comentarii

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: „Bravo, ai stil! Celebrities”. Kanal D, lider de piata, la orase. Cifre spectaculoase, la nivel National si Comercial

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Kanal D a fost lider de piata, la nivel All Urban, cu editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Aproape un milion (934.000) de telespectatori din intreaga tara au urmarit batalia stilistica intre aspirantele la titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania.

Reality-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” a plasat Kanal D pe podiumul audientelor si in ceea ce priveste monitorizarea pe targetul National si Comercial. Postul TV s-a plasat pe locul doi, in clasamentul televiziunilor din Romania, cu o medie de aproape jumatate de milion (496.000) de telespectatori in fata micilor ecrane, in fiecare minut al difuzarii.

Sambata, 22 februarie, in intervalul 23:00 – 1:30, Kanal D a inregistrat 3,1% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul All Urban, 3,2% rating si 17,2% cota de piata, pe targetul Comercial, si 2,8% rating si 13,5% cota de piata, pe targetul National.

Show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentat de Ilinca Vandici este difuzat la Kanal D, de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, de la ora 23:00.

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,114,2295
 Pro TV3,114,2295
 Antena 11,98,9184
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV1,98,7180
23:00-25:30TVR 21,14,9101
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

 

18-49 UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Pro TV4,122,3173
 Kanal D3,217,2134
 Antena 11,910,380
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV0,63,124
23:00-25:30Paramount0,63,124
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Pro TV3,014,2522
 Kanal D2,813,5496
 Antena 12,411,2413
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV1,77,9293
23:00-25:30Antena 31,25,9218
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

Comentarii

Continue Reading

Analize

Premiera iUmor s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Primul episod din sezonul cu numărul opt iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59-22:50, la Antena 1, a fost lider detașat de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, premiera iUmor, difuzatã asearã în intervalul 19:59-22:50, s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 22.9% cotă de piață, în timp ce Pro TV ocupa poziţia secundã, cu o medie de 5.3  puncte de rating şi 16.6% cotă de piaţă.

Lider absolut de audienţã şi la nivelul publicului din mediul urban, premiera show-ului jurizat de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac a înregistrat o audiență medie de 6.9  puncte de rating și 16% cotă de piață, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã şi de Kanal D cu 5.2 puncte de rating şi 12.1% cotã de piaţã. În minutul de aur, 20:37, aproape 1.800.000 de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii populaţii a țării, Antena 1, cu iUmor, ocupând prima poziţie în topul audientelor, cu un rating mediu de 7.2 procente şi 15.5% cota de piaţã, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã tot Kanal D cu 6.7 puncte de rating şi 14.4% cotă de piaţã.

Printre surprizele pe care noul sezon le-a pregătit nu doar telespectatorilor, ci si juraţilor emisiunii, se numără şi invitatul special al primei ediţii, actorul și stand-upper-ul Bogdan Mălăele, fiul lui Horaţiu Mălăele. Bogdan nu face de foarte mult timp stand-up, dar a reușit aseară să îi ridice în picioare pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, care nu s-au oprit din laudele la adresa acestuia. “E o povară uriașă să fii fiul unui mare actor, mai ales al unui geniu al comediei. Este unul dintre cele mai bune momente ale unui invitat special pe scena asta”, au fost cuvintele lui Mihai Bendeac după momentul foarte bun al lui Bogdan Mălăele pe scena iUmor.

Ștefania Costache a fost la prima sa prezență pe o scenă și prima oară când a făcut stand-up și a reușit să le atragă atenție juraților încă de la apariția sa pe scenă. Mihai Bendeac o cunoștea de dinainte, dar chiar și Delia s-a bucurat la numărul său și o vede cu șanse mari în marea finală: “Ai fost fantastică! Felicitări din suflet și ai toate calitățile necesare pentru a fi aici pe scenă în finala iUmor!”.

Tk Jiang, concurentul venit tocmai din Singapore, s-a apucat de magia digitală în urmă cu doi ani când în urma unui incident neplăcut în care casa i-a luat foc, a rămas și fără toată recuzita pentru numerele sale de magie. A fost prima oară în cele opt sezoane iUmor când pe scenă a fost un număr de magie digitală. “Sunt impresionat, acestea sunt singurele mele cuvinte acum”, a spus Mihai Bendeac complet uimit de ceea ce a reușit TK Jiang pe scenă.

Alin Bourașu a venit cu o serie de ghicitori pentru jurații iUmor, lucru care nu a fost apreciat de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, astfel că a plecat de pe scenă fără niciun Like. “Când glumele devin ghicitori, noi ne pierdem sensul”, a spus Cheloo.

Anghel Constantin, luptător MMA, jiu jitsu, grappling, decorează și torturi și a venit la iUmor cu o poezie sub formă de roast la adresa celor care se dau ceea ce nu sunt. A obținut 3 Like-uri, dar l-a și impresionat de Cheloo: “Cu puțin efort ar putea să pună această poezie pe ritm de rap. Ceea ce a scris este foarte sincer, foarte bine, dă dovadă de observație fină, știu că dacă mai lucrează în această direcție chiar o să scrie foarte bine peste mulți ani. Umorul extrem este umorul pe care îl apreciez cel mai mult”.

Violeta Niculae a uimiti jurații cu aptitudinea pe care o are la vârsta de 60 de ani! “Pentru unele persoane sunt cam ciudățică”, a spus concurenta despre cum este privită din exterior. Cheloo a susținut-o pe concurentă: “Mi se pare un act de curaj, trebuie să lăsăm la o parte ideile preconcepute, prejudecățile, ipocrizia dăunătoare artei”.

Vlad Șchiopu, în vârstă de doar 16 ani, a făcut deliciul publicului atunci când a început să danseze pe scena de la iUmor. I-a uimit pe Delia și Mihai Bendeac prin dezinvoltura și mișcările sale unice de dans. Deliei i-a plăcut atât de mult, încât și-a dorit să îl mai vadă dansând pe încă o melodie: “Nici măcar un coregraf care și-a dat licența pe dans contemporan nu s-a gândit vreodată la mișcările astea. Vlad a fost senzațional, este o minune!”.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 22 februarie 2020

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0