Connect with us

A-Z NEWS

Iată cum poți face periuță de dinți din țelină. Rezultatul: un zâmbet sănătos!

Published

on

Faptul că nu veți periuța de dinți cu voi atunci când este cazul poate fi o problemă. Statiscile arată că românii nu sunt fruntașii Europei în ceea ce privește igiena dentară sau folosirea periuței și a pastei de dinți. Motivele pot fi multiple, scuzele, de asemenea, însă soluții există și sunt la îndemână.

Zâmbetul sănătos reprezintă, fără îndoială, o carte de vizită pentru un om de succes, și pe lângă încrederea pe care ți-o dă un zâmbet frumos, sănătatea este de departe cel mai important aspect din viața noastră.

Prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” și a știrilor de weekend de la Antena 3, Ela Crăciun a aflat de la medicul dentist Dr. Taner Chemal cum putem obține un zâmbet sănătos

folosind remedii naturale. ”Țelina reprezintă „periuța de dinți naturală” grație structurii fibroase ale acestei legume. Particulele alimentare sunt literalmente îndepărtate de pe dinți în timp ce mestecăm țelină crudă. În plus, masticarea prelungită stimulează secreția de salivă, neutralizându-se astfel ph-ul acid din gură”., explică Dr. Chemal.

Nu uitați că orice problemă stomatologică se poate rezolva într-un cabinet dentar cu ajutorul tehnicilor avangardiste și a tehnologiei de ultima oră. Aveți grijă de sănătatea dinților dvs pentru un zâmbet de succes.

Mai multe detalii aici: http://www.elacraciun.ro/telina-cea-mai-eficienta-periuta-de-dinti/.

De la începutul lunii martie, Ela Crăciun a devenit prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” difuzată în fiecare duminică de la 09.30 pe Antena 3. Ela continuă să fie prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 și ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

Medicul dentist Dr. Taner Chemal cu competență în implantologie orală și cu peste 15 ani de experiență în reabilitări simple și complexe cu implant dentar este fondatorul clinicilor Implantodent (www.implantodent.ro) și a creat un concept unic pe piața românească axat strict pe profesionalism, performanță, eficiență, calitate, excelență.

Pregătirea sa și a întregii sale echipe  în domeniu, cursurile practice de specializare urmate în cele mai prestigioase centre din lume i-au ajutat pe specialiști să devină pionieri pentru țara noastră în tot ceea ce înseamnă domeniul stomatologic atât la nivel de manopere, cât și la capitolul tehnologie avangardistă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending