Connect with us

A-Z NEWS

Iata cum prelungesti durata de utilizare a unui model de somiera 160×200!

Published

on

Reclame

Fiecare om isi petrece dormind aproximativ o treime din viata, iar somnul este un proces fiziologic esential pentru o buna stare de sanatate si pentru o functionare optima la toate nivelurile: fizic, emotional si intelectual.

De aceea, daca doresti sa iti imbunatatesti calitatea vietii, este esential sa faci alegerile potrivite, atunci cand alegi elemente care iti pot asigura o odihna de calitate. Este in egala masura important sa alegi un pat, o saltea si o somiera capabile sa ofere confort deplin.

De ce este recomandat sa cumperi o somiera 160×200?

Pentru un pat de doua persoane, una dintre cele mai bune alegeri este reprezentata de o somiera 160×200. Atat specialistii in domeniu, cat si utilizatorii considera aceste dimensiuni ideale pentru a oferi suficient spatiu si pentru a permite adoptarea unei pozitii confortabile, corecte din punct de vedere anatomic, in timpul somnului.

Utilizarea unei somiere ofera numeroase avantaje de care nu ai parte atunci cand alegi sa folosesti o simpla placa realizata din PAL In primul rand, odihna de calitate pe care o asigura are efecte pozitive asupra functionarii unor sisteme esentiale ale organismului, precum cel nervos, respirator sau circulator, dar si un rol in intarirea sistemului imunitar.

Atunci cand folosesti o somiera 160×200, evaporarea umezelii rezultata din transpiratia din timpul somnului se realizeaza cu usurinta, ceea ce are un efect favorabil asupra modului in care respiri noaptea.

La randul ei, caldura este dispersata in cel mai eficient mod posibil, iar ventilatia saltelei este la randul ei imbunatatita, ceea ce elimina riscul de aparitie a mucegaiului.

Conteaza foarte mult si diversitatea ofertei. Exista o mare varietate de produse cu lungimea de 200 de centimetri si latimea de 160 de centimetri. Unele sunt realizate din lemn, altele din metal, anumite modele sunt concepute cu picioare speciale si cu lamele mai late si mai rezistente, pentru persoanele supraponderale. Exista si produse care pot fi controlate cu usurinta cu ajutorul unei telecomenzi.

Cum prelungesti viata unui model de somiera 160×200?

Tinand cont de toate beneficiile pe care le aduce, cu siguranta vei dori sa prelungesti cat mai mult durata de utilizare a unui asemenea produs, odata ce l-ai achizitionat. Iata cum poti realiza acest lucru!

• alegi un model potrivit necesitatilor tale, de exemplu tii cont daca ai cateva kilograme in plus sau daca produsul urmeaza sa fie folosit de o persoana care petrece mult timp in pat, fie din cauza unei probleme medicale, fie deoarece se recupereaza dupa o accidentare;

• instalezi si manipulezi somiera cu atentie, respectand instructiunile primite in momentul livrarii. Eviti, de exemplu, sa o tragi sau sa o impingi brutal, in mod brusc, deoarece astfel de actiuni pot provoca daune;

• folosesti produsul doar in scopul prevazut, adica suportarea unei saltele si oferirea unui suport potrivit pentru odihna si somn. Sariturile pe somiere sau depozitarea unor produse foarte grele nu sunt recomandate;

• eviti expunerea la umiditate excesiva, asigurandu-te ca o pastrezi intr-un mediu uscat si bine aerisit. De asemenea, produsul poate fi afectat de caldura excesiva sau de schimbarile bruste de temperatura, care trebuie deci evitate.

Respectand aceste indicatii, te vei bucura pe termen lung de confortul oferit de o somiera 160×200!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending