Connect with us

UTILE

Iată de ce se folosești banda de hârtie în ambalarea coletelor tale

Published

on

Indiferent că ai o afacere mică sau mai mare, modul în care îți ambalezi produsele, care vrei să ajungă la clienții tăi este unul care poate face diferența,  nu doar în materie de aspect al coletului, dar și atunci când vorbim despre siguranța produselor tale, a reducerii deseurilor sau chiar a costurilor.

Tot mai multe afaceri au decis să se implice în a susține Planeta,  pentru a fi mai curată și mai protejată astfel că, tot ai mai multe business-uri aleg să se folosească de produse ecologice care pot fi reciclate cu ușurință, chiar și atunci când vorbim despre ambalaje. 

            Acum ai la îndemână o multitudine de opțiuni din care poți alege,  atunci când ne referim la ambalarea coletelor tale iar banda de hârtie pe care o găsești pe AMBALARE.COM, este una dintre acele soluții ideale,  atunci când îți dorești,  calitate, siguranță, dar și protejarea mediului înconjurător.

            Ideal ar fi să folosești în ambalarea produselor tale cutii de carton sau materiale ecologice care se poată fi ușor reciclate împreună cu banda de hârtie, care are aceeași trăsătură.

            Iată câteva motive pentru care să utilizezi de acum înainte scociul de hârtie în ambalarea coletelor tale.

            Bandă de hârtie este complet reciclabilă

            Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să folosești bandă scoci de hârtie este pentru că aceasta este complet reciclabilă și te ajută să susții o planetă mai verde și mai curată.

            Bandă de hârtie este complet biodegradabilă și reciclabilă , astfel că nu va fi necesar să o reciclezi separat  de cutiile de carton,  pentru că aceasta poate fi reciclată împreună cu ambalajul.

            În cazul unei benzi clasice de plastic, atunci când aceasta este îndepărtată de pe cutiile de carton, există riscul de a rămâne reziduuri de adeziv care poate deteriora mașinile de sortare și de filtrare în procesul de reciclare. Acest lucru dăunează mediului înconjurător dar și calității cartonului reciclat.

            Așadar dacă ții la protejarea mediului înconjurător, ia în calcul utilizarea benzii de hârtie în afacerea ta atunci când vorbim despre securizarea coletelor tale.

            Ambalare eficientă și rapidă

            Bandă de hârtie poate îmbunătății viteza de  ambalare a coletelor tale pentru că aceasta nu necesită un distribuitor pentru umezire și tăiere separat. Astfel că, te poți bucura de o cantitate de bandă perfectă, de fiecare dată chiar dacă nu folosești o aparatură suplimentară.

            Acest lucru te ajută să previi o utilizare inutilă a benzii, să reduci deșeurile, dar te poate ajuta și să împachetezi mult mai rapid coletele tale,  oferindu-ți astfel o eficiență  mai mare a timpului, atunci când vorbim despre ambalarea coletelor.

            Securitate în ambalare

            Cu toate că ai crede că, banda de hârtie nu îți oferă securitatea la care te aștepți, află că aceasta conține un adeziv puternic și natural care poate fi reciclat și este extrem de puternic,  putând fi folosit chiar și în condiții de umezeală și praf.

Mai mult decât atât,  bandă de hârtie este o soluție care te ajută să minimizezi returnările,  să îmbunătățești siguranța coletolor tale și chiar să descurajezi anumite activități sau deschideri prin efracție. Datorită faptului că pe acest tip de bandă totul este mult mai vizibil, coletele tale vor fi mult mai în siguranță.

Toleranță mare la temperaturi

Indiferent că ai de trimis un colet pe timp de vară sau de iarnă cu ajutorul acestei benzi poți fi sigur că, coletul tău va ajunge în siguranță la destinație.

Banda scoci de hârtie are o rezistență foarte mare la temperaturi variate atât la cald, cât și la rece, acest lucru însemnând că adezivul natural va rămâne intact,  chiar și atunci când temperaturile variază.

O poți personaliza

Advertisement

Coletul pe care clientul tău îl va primi poate face o impresie extraordinară referitoare la afacerea ta. 

Banda de hârtie pe lângă că,  îți oferă avantajul  de a susține mediul înconjurător,  de a-ți securiza coletele cu precizie foarte mare, aceasta poate fi personalizată cu logo-ul sau cu sloganul afacerii tale pentru a fi recunoscută mult mai rapid de către client, dar și pentru a crește vizibilitatea brandului tău.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Emisiuni6 ore ago

Am aflat câştigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Secretul ANTENEI 1 dezvăluit doar de Viperele Vesele. Deznodământul acestui sezon o premieră pentru emisiunea de la ANTENA 1!

Monden13 ore ago

Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul

Seriale14 ore ago

Luminița, diseară, în Clanul: „Băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să…”

Horoscop17 ore ago

Zodiac chinezesc pentru luni, 25 septembrie 2023. Șobolanul trebuie să-și păstreze calmul

Horoscop19 ore ago

Zodii care își ascund sentimentele. Nativii care sunt greu de citit

Analize Audiente TV2 zile ago

PRO TV a dat lovitura cu Andreea Marin la show-ul Săriți de pe fix! Umilință pentru Adela Popescu. Vedeta PRO cifre de audiență mai mici decât Zâna Surprizelor!

Reality Show2 zile ago

Chefi la cuţite strânge rândurile competiţiei într-o nouă etapă a show-ului culinar: „Un bootcamp cum nu s-a mai pomenit!”

AUDIENȚE TV2 zile ago

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

TV Divertisment Show2 zile ago

Un erou în carne și oase și un căpitan de vas, printre concurenții de duminică, de la “Tu urmezi!”

AUDIENȚE TV2 zile ago

Peste 1.1 milioane de telespectatori au fost, aseară, cu ochii pe Vocea României. Emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Horoscop2 zile ago

Horoscopul zilei de duminică, 24 septembrie 2023. Ce nativ vor pierde pe toate planurile

Facebook

Advertisement

IN Trending