Connect with us

Eurovision

Iată piesele participante la Eurovision 2020. Partea 3

Published

on

Reclame

Vă salut, dragi cititori Radar De Media. O altă săptămână, alte piese alese pentru următorul Eurovision.

Vom prezenta și analiza în continuare 5 piese confirmate pentru luna mai.

 

Slovenia

Nu mi se pare un competitor pentru trofeu sau chiar pentru finală. Este o baladă cu un refren puternic în limba slovenă, dar sound-ul este potrivit mai mult pentru anii 2010. Vă reamintesc că intrăm deja într-un alt deceniu cu alte trenduri, iar cuvântuș cheie este originalitae. Ne pare rău Slovenia. Cel mai probabil nu vom vedea Slovenia în finală anul acesta.

 

 

Franța ne propune și ea o baladă. Fanii și presa au fost dezamăgiți de alegerea France2 pentru Eurovision. Piesa este plată și nu sunt convins că un staging bun va putea salva Franța de ultimele locuri în marea finală. Apreciem mixul de engleză cu limba franceză pe care mixează Franța anul acesta. Piesa nu are o explozie care sa capteze atenția și nici nu este fredonabilă. Dacă Franța ar trece prin semifinale, cu siguranță acolo ar și rămâne anul acesta.

 

 

Belgia ne propune celebra trupă Hooverphonic. Este anul Belgiei flamande să decidă piesa cu care țara participă la Eurovision.

„Release me” este o compoziție bună și e o piesă calitativă, dar din nou, nu este suficient pentru votanții Eurovision. Cu un staging bun ar putea face impresie asupra juriilor, dar din păcate văd șanse mici pentru un top 10 în finală dacă vor reuși să treacă de o semifinală foarte grea.

 

Ucraina

Vecinii noștri au ales sămbătă seară piesa pentru Rotterdam. Vorbim despre un gen de muzică slavic abordat fără succes de Bugaria în 2013 și de Polonia anul trecut. Apreciem sound-ul modern al piesei care ridică mult compoziția slabă. Cu siguranță acest stil de strigat ar fi mers mult mai bine cântat în cor decât de o singură solistă. Fluierul dă totuși o urmă de originalitate în piesă. Ucraina va participa și ea într-o semifinală foarte dificilă. Personal nu-mi inspira nimic și cred că Ucraina ar putea avea parte de prima necalificare din istoria participării lor. Rămâne de văzut dacă televotul va salva Ucraina sau dacă juriul va salva Belgia pentru calificare in prima semifinală.

 

Advertisement

 

Cehia

Cehia a ales piesa exclusiv prin vot online. Este o piesă pozitivă, radio friendly, dar nu competitivă. Văd piesa calificată. mai ales ca Cehia a anunțat modificări ulterioare. Deci aceasta nu va fi varianta finală. Totuși piesa are șanse la televot fiind fredonabilă și pozitivă. Am putea vedea Cehia între locurile 12-20 cu piesa „Kemama”. Voi ce părere aveți?

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending