Connect with us

Emisiuni

Iată primele imagini ale celui mai așteptat show TV: Masked Singer România

Published

on

            12 vedete intră în cea mai spectaculoasă competiție a momentului, „Masked Singer România”, purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Crezi că poți recunoaște celebritățile tale preferate doar auzindu-le vocea ? Pregătește-te să afli vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV.

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele ca să-și asigure un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor. Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt după mască.

Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității cu mască. În fiecare ediție, cel mai slab interpret al serii va părăsi emisiunea și își va scoate masca în fața tuturor.

Cine se ascunde sub mască ? – este întrebarea care va fi pe buzele tuturor românilor în această toamnă. Actori, campioni olimpici, cântăreți cu miliarde de vizualizări la videoclipurile în care apar pe internet. Poate fi oricine !

Cum arată primele 6 măști care vor urca pe scena Masked Singer România și vor face tot posibilul să impresioneze publicul și detectivii, dar și ce indicii vor oferi, vedem vineri, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending