duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSIBF a decis. Carl Froch a devenit challenger obligatoriu pentru Lucian Bute

  IBF a decis. Carl Froch a devenit challenger obligatoriu pentru Lucian Bute

  După aproape două luni în care s-au purtat discuţii intense cu privire la viitorul adversar al lui Lucian Bute, se pare că dilema s-a rezolvat, iar cel cu care va urca în ring la sfîrşitul lui aprilie sau începutul lui mai este Carl Froch.

  Deşi au avut loc negocieri între cele două părţi, negocieri care au început imediat după finala turneului SuperSix pierdută de englez, acestea nu au avut nici o finalitate, mai ales că televiziunea Showtime şi-ar fi dorit ca Bute să boxeze cu un american.

  Aflat în impas, Lucian Bute a găsit salvarea chiar de la cei de la IBF, versiune la care deţine titlul mondial. Carl Froch a fost desemnat de IBF challenger obligatoriu la titlul mondial la categoria supermijlocie, decizie luată şi confirmată chiar de clasamentul dat pentru luna ianuarie.

  ”Decizia va fi anunţată încă de vineri. Froch a fost plasat în clasament înaintea lui Librado Andrade. Am vorbit cu Lucian şi era extrem de bucuros. A spus că de data aceasta Froch nu mai are cum să-i scape”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, potrivit mediafax.

  Conform regulamentelor IBF, Bute are 90 de zile la dispoziţie pentru a-şi apăra centura de campion în faţa challengerului desemnat.

  CV CARL FROCH
  Data naşterii: 2 iulie 1977
  Locul naşterii: Nottingham, Anglia
  Poreclă: Cobra
  Record: 28 (20)-2-0
  De două ori fost campion mondial WBC la categoria supermijlocie
  Finalist al turneului SuperSix
  Înfrîngeri la: Mikkel Kessler (decizie unanimă) şi la Andre Ward (decizie unanimă)
  Victorii importante: Glen Johnson (decizie majoritară), Arthur Abraham (decizie unanimă), Andre Dirrell, Jean Pascal (decizie unanimă)

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente