ICEE FEST | Autorii unor campanii virale controversate vin la ICEEfest - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

ICEE FEST | Autorii unor campanii virale controversate vin la ICEEfest

Published

on

Carlo Cavallone, Executive Creative Director şi Stephanie Newman, Strategy Director, 72andSunny Amsterdam, vor urca pe scena ICEEfest în ziua a 2-a, 7 iunie, pentru o prezentare in cadrul evenimentului. 

Autorul ei, Geoffrey Hantson, Executive Creative Director al agenţiei Duval Guillaume Modem din Belgia, câştigător a 14 premii la Cannes Lions, va fi şi el prezent la ICEEfest, cu o prezentare în prima zi a evenimentului.

Gideon Amichay, ex Chief Creative Officer Shalmor Avnon Amichay Y&R din Israel, care a lansat campanii constând în formaţii care nu există sau a imaginat închiderea pentru o zi a Internetului în ţara sa, câştigător de 19 ori la Cannes şi de 9 ori laureat al Clio Awards,  va fi şi el prezent la ICEEfest, tot în prima zi.

Numele importante ale industriei de publicitate digitală care vor fi în Bucureşti săptămâna viitoare nu se opresc la atât: printre speakerii şi trainerii ICEEfest mai sunt şi Tom Eslinger, Worldwide Digital Creative Director, Saatchi & Saatchi; Martin Talks, President Digital, Draftfcb, Martin Brooks de la Work Club – agenţia de digital marketing a anului în UK si mulţi alţii.

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival – este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia in 2008 a atacat, începând de anul trecut, piaţa marilor evenimente din domeniul tehnologiei şi industriei digitale din regiune.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft – prin Internet Explorer 10 şi Windows 8 – şi se va desfăşura în 6 şi 7 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

[youtube]http://youtu.be/316AzLYfAzw[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/Q-5Xqik-5GY[/youtube]

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending