ICEEfest 2014 Aleksandras Cesnavicius: Pro TV lansează o nouă plaformă video care să spulbere concurența. Detalii aici!

1
907

Pro TV va introduce pe piața media în luna iulie o nouă platformă video online, PRO TV Plus, care se va baza pe publicitate, a afirmat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV în cadrul ICEEfest, scrie Hotnews.

Noua platformă va fi separată de Voyo și se va diferenția de aceasta prin emisiunile disponibile, care vor fi publicate la 5-7 zile după difuzarea pe post și pe platforma online contra-cost deja existentă.

Scopul acesteia este de a oferi utilizatorilor principalele emisiuni realizate de Pro TV pentru piața locală, dar se va axa și pe emisiuni de divertisment și știri.

Cesnavicius a mai adăugat că va fi disponibil și conținut din străinătate, în funcție de drepturile de difuzare pe care le va avea compania.

ICEEfest este cel mai mare eveniment dedicat Internetului și tehnologiei din Europa Centrală și de Est și se află deja la cea  de-a 3-a ediție.

Tendințele globale și regionale în domeniul Internetului au fost dezbătute anul acesta la Grand  Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City, unde au fost invitați 72 de speakeri și traineri din 47 de țări, care au reprezentat 54 de companii majore, printre care Yahoo, Facebook, Twitter, Microsoft.
protv

Comentarii