Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, CNN, EuroNews, Le Monde, BBC si multi altii au confirmat deja prezenta la ICEEfest 2016 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – 2016 a publicat astazi primii 40 de speakeri pentru editia de anul acesta a celui mai mare eveniment din regiune dedicat Internetului.

Facebook, Instagram, Google, LinkedIn, EuroNews, CNN, Le Monde, Corriere della Sera, BBC, Maker Studios, The 614 Group, uSwitch, House of Kaizen, Verve, Palladium, Khora Apps, Wildbytes, RGA, Lovin Group sunt doar o parte dintre companiile care vor participa la editia ICEEfest 2016.

Festivalul, organizat si anul acesta in parteneriat cu Orange, implineste 5 ani de cand aduce la Bucuresti nume majore ale industriei digitale globale.

ICEEfest 2016 va cuprinde trei noi linii de continut: eHealth (despre impactul Internetului si tehnologiei in medicina), VR&AR (despre realitatea virtuala si augumentata) si Startups (cu o agenda dedicata zonei antreprenoriale si investitorilor interesati de ideile noi de business din Europa Centrala si de Est)

Celelalte linii de continut (Innovation, Marcom, Content, eCommerce si AdTech) vor completa agenda “de zi”, in timp ce serile vor fi ocupate de stand-up comedy, muzica, film si petreceri.

Astazi, organizatorii au lansat noul site www.ICEEfest.com, au anuntat primii 40 de speakeri din totalul de 100 pe care ii asteapta si, totodata, propun o oferta speciala: pentru primele 200 de bilete cumparate la pretul actual de 150 de euro, inca un bilet este oferit gratuit. Altfel spus, pentru un bilet achizitionat pana vineri, 15 aprilie, primesti inca unul cadou.

Mai mult, incepand de azi, toate prezentarile publicate in platform ICEEfest Academy sunt disponibile gratuit, accesul nemaifiind conditionat de achizitia unui bilet.

ICEEfest va avea loc in 9 si 10 iunie si este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange, cu suportul IAB Europe.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending