Connect with us

Digital

ICEEfest 2016: Oamenii care ne fac să dam “like” și “share” publicității de pe internet vin, la București

Foto Credit: ThinkDigital
Avatar

Published

on

ICEEfest, cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrală și de Est, aduce la București, în 9 și 10 iunie, și o listă importantă de experți focusați pe creativitate.

Câștigători de premii internaționale, lideri cu firme prestigioase în portofoliu, creativii de la ICEEfest 2016 sunt gata să împărtășească din experiența adunată în cadrul unor agenții de renume mondial.

Lista numelor confirmate cuprinde companii care se afla în spatele multora dintre clipurile și campaniile cărora le-am dat like și share în ultimii ani: Zoo (Google), BBH Live, Lola Mullen Lowe, DDB Sweden, R/GA, Palladium, Bold Ogilvy, Simply Zesty, 4 Wise Monkeys plus o lungă listă de agenții specializate în creativitatea de tip VR si AR.

După ce a lucrat la proiecte pentru Bvlgari, Google Play, Kenzo, Samsung, VW sau Chanel, Franc Cheetham va urca acum pe scena ICEEfest ca parte din echipa Zoo, agenția internă de creație din cadrul Google.

Dacă nu te simți bine la locul de muncă îți irosești viața”, spune Mark Aris, co-fondator la 4 Wise Monkeys, una dintre agențiile cu cea mai rapidă dezvoltare din Grecia. În doar 2 ani, Mark și colegii lui au adunat un portofoliu important, din care nu lipsesc mărci precum Carlsberg, Nissan sau Coca Cola, dar și nu mai puțin de 32 de premii naționale și internaționale.

Cu un CV impresionant în cadrul unor agenții importante din Londra, Damola Timeyin este reprezentantul BBH Live în cadrul ICEEfest.

A participat la campanii de succes pentru Old El Paso, Tesco, British Airways, KFC sau The Guardian.

ICEEfest are potențialul de a deveni un eveniment important de anvergură mondială”, spunea Anthony Baker la finalul ediției de anul trecut. Technology Director la R/GA, Anthony revine la ICEEfest pentru a ne ține la curent cu ultimele soluții tehnologice care au schimbat în profunzime modul în care oamenii interacționează cu brandurile.

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending