ICEEFest si-a dublat numărul de participanți în ultimii doi ani. Care sunt cifrele ediției 2016? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Unul dintre cele mai importante festivaluri dedicate internetului si tehnologiei din Europa Centrala si de Est, ICEEfest s-a încheiat săptămâna trecută la Bucuresti.

Doua scene principale, 3 scene specializate si o zona outdoor, alaturi de un nou concept de entertainment (Summer Playground) i-au primit pe cei veniti la cea de-a 5-a editie a festivalului care a avut loc la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

O galerie foto cu principalele momente din festival poate fi văzută pe Facebook, aici. Tot pe Facebook vă puteți regăsi în poze, dacă ați fost la festival, aici.

 

Oamenii de la ICEEfest

  • 350 de participanti, in crestere cu 21% fata de anul trecut (2.768) si nu mai putin de 95% fata de 2014 (1.420)
  • 137 de speakeri, traineri internationali si artisti, cu 34 mai multi decat la editia precedenta
  • 17 tari au fost reprezentate la festival. 70% din participanti au fost din Romania, celelalte procente fiind: Grecia 6%, Moldova 3%, Marea Britanie 3%, Polonia 3%, Ucraina 2%, Cehia 2%, Bulgaria 2%, Ungaria 2%, Sebia 1.5%, SUA 1%, Rusia 1%, Emiratele Arabe Unite 1% şi alte ţări Iran, Suedia, Danemarca, Germania – cu procente mai mici de 1%
  • 6 comedianti romani (Claudiu „Teo” Teohari, Sergiu Floroaia, Raul Gheba, Silviu Gherman, Alex Coteț si Toma Alexandru) au incalzit atmosfera cu parodii bazate pe prezentarile din cadrul festivalului, in a doua seara de ICEEfest
  • 1 show de Stand Up Comedy alaturi de Jeff Leach, gazda si entertainer-ul festivalului
  • 3 trupe au susțiut concerte live la festival: ROA, Golan si Silviu Pasca Band.

 

Comunitatea ICEEfest

Aplicatia ICEEfest a fost cel mai bun instrument pe care participantii l-au avut la indemana pentru a fi la curent cu tot ceea ce s-a intamplat in cele doua zile de festival.

Iar daca in 2015 aceasta comunitate strangea 1.305 utilizatori, anul acesta vorbim despre 3.053 de useri care au ales sa se informeze si sa comunice cu ajutorul aplicatiei.

Un instrument esential de networking intre organizatori, participanti si speakeri, aplicatia este activa tot timpul anului iar membrii comunitatii primesc, pe langa informatii calde despre festival, bilete la pret redus sau chiar gratuitati.

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

IN Trending