Connect with us

Presa online

IdeaMan împlinește un an de când s-a înființat

Published

on

Reclame

IdeaMan a împlinit pe 25 aprilie un an de când s-a lansat pe piața presei din România, iar Vlad Avarvari, fondatorul site-ului a sărbătorit într-un mod inedit.

 

 IdeaMan.Ro ( https://ideaman.ro/ ) este un site dedicat tuturor iubitorilor de divertisment, muzică bună, noutăți muzicale, artiști de succes sau interviuri cu personalități publice. Acesta a fost înființat pe 25 aprilie 2020, la inițiativa jurnalistului Vlad Avarvari, care a vrut să creeze un concept unic prin ideile site-ului. Într-un an de zile, ideaman s-a impus foarte bine pe piața presei online din România, având sute de mii de accesări și recenzii pozitive.

Vlad Avarvari este un jurnalist care și-a căpătat repede notorietatea, fiind cunoscut și ca ,, PR-ul vedetelor”, dar și ca ,, băiatul care a revoluționat învățământul românesc.” În prezent, tânărul este jurnalist la ProTv, face și PR-ul pentru cele mai mari vedete din România și de asemenea se ocupă de propriul concept – IdeaMan, și anume, IdeaMan.Ro -site-ul și Idea Man.

 

PR Agency – Agenția de PR pe care Vlad o are.

,, IdeaMan este un concept, reprezintă omul care are tot timpul vorbele la el și care tot timpul are idei, având o imaginație foarte bogată. Am vrut să dezvolt pe piața din România un concept unic, ceva fresh și cool, în care oamenii să se regăsească. Acum, la împlinirea unui an de zile, nu îmi vine să cred cât de multe am reușit să facă și țin să le mulțumesc tuturor celor care au adus o contribuție în acest proiect de suflet. Stați aproape, pentru că ăsta a fost doar începutul, ce o să vină, o să fie și mai tare.”, a declarat Vlad Avarvari, fondatorul IdeaMan.

 

De asemenea, la celebrarea unui an de la înființare, cei de la IdeaMan, au creat o campanie – #unandeideaman, prin care mai multe personalitati si vedete cunoscute, le-au urat ,,La multi ani” sau mesaje de suflet.

 

Andrei Ștefănescu, Alexandra Ungureanu, Majda Aboulumosha, AVA, Andy Popescu, Roxana Nemeș, Elena Ionescu, Ana Maria Mărgean de la Românii au talent, Miru, vlogger-ul Edi Brandabura, Remus Boroiu, Alex Nedelcu de la Exatlon, Andrei Niculae de la Virgin Radio și Alin Ciobanu de la Burgr Factory și mulți alții, se numără printre cei care i-au felicitat pe cei de la IdeaMan.Ro.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending