miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniIdeile îndrăznețe și inovative vor impresiona, diseară, în Imperiul Leilor

  Ideile îndrăznețe și inovative vor impresiona, diseară, în Imperiul Leilor

  Au mai rămas doar câteva ore până la momentul în care ușile către un viitor în care antreprenoriatul excelează se vor deschide.

  De la ora 21:30, Imperiul Leilor revine pe PRO TV cu o nouă ediție în care antreprenorii dornici să demonstreze că pot face o schimbare în domeniul lor de activitate vor veni în fața investitorilor pentru a-i convinge să primească finanțarea lor. Unii dintre ei vor reuși să facă un nou pas spre visul lor, iar alții vor pleca acasă cu lecții valoroase. 

  Pentru penultima dată în acest sezon,patru lei sunt pregătiți să-și ocupe locurile: Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit). Iar ceilalți patru, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată, pentru a descoperi afacerile care merită cu adevărat o șansă. 

  După multe întrebări și discuții care urmăresc atât cifrele, cât și toate elementele vitale ale unei business, cei opt investitori vor lua decizia de a finanța sau nu, cu proprii bani, afacerile pe care le vor descoperi. Munca lor abia va începe din acea clipă, având în vedere că va urma cel de-al doilea pas, în care verificările suplimentare de business vor certifica informațiile prezentate.

  O propunere care ”a apărut lucrând cu mulți antreprenori”, având la bază faptul că cei care au pus bazele au înțeles că ”oamenii nu înțeleg că avem produse de calitate” va fi prezentată în această seară. Hotărâți să transforme brand-ul ”în cel mai de impact distribuitor de produse locale”, proprietarii se vor afla față în față cu Leii. Rezultatul îl vom afla, în această seară.

  Tot atunci, Cristina Bâtlan le va spune altor concurenți cât îi apreciază și va decide să investească în ei: ”îmi place foarte mult de voi. Mă bucur că tineri ca voi sunt viitorul antreprenoriatului”. Despre cine este vorba și ce propunere au, aflăm într-o nouă ediție. 

  Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Sezonul Imperiul Leilor continuă în această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.  

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente