Connect with us

Televiziune

Ileana Badiu, duminica acesta, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Reclame

În weekendul acesta, invitata lui Denise Rifai, la „40 de întrebări” este Ileana Badiu. Prezență apreciată pe scena publică, specialist în comunicare, Ileana Badiu și-a început cariera în Marketing și Comunicare în urmă cu trei decenii și a ocupat poziția de Brand Manager în importante multinaționale. A lucrat și în televiziune, iar în 2016, simțind trendurile, a dezvoltat un proiect de succes în online.  Prin intermediul blogului său aborda subiecte tabu și realiza campanii îndrăznețe, dedicate femeilor.

Ileana Badiu este căsătorită și are un fiu.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate invitatei din această duminică, în emisiunea moderată de Denise Rifai, telespectatorii vor putea afla detalii despre viața personală și profesională a acesteia.

Ce scoate leoaica din Ileana Badiu?”, „Cât v-a ajutat frumusețea?”, „Cât de tare v-a enervat Mihaela Rădulescu?”, „Cum face față o femeie unui diagnostic de infertilitate?”, „Ați amenințat vreodată cu divorțul?”, „V-a speriat blestemul Arhiepiscopului Teodosie?”, „Ce va sperie la vârsta de 50 de ani?”, „Cine a îmblânzit scorpia?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ileanei Badiu în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending