Connect with us

Emisiuni

Ilie Năstase şi Paula Seling împlinesc vise la Zona Zero

Published

on

Irina Păcurariu şi Cristian Tabără continuă să aducă faţă în faţă la Zona Zero oameni care împlinesc dorinţele exprimate de semenii lor pe bulina emisiunii de la TVR 1. 

Telespectator al Zonei Zero, Ilie Năstase și-a dorit să-i împlinească unui viitor campion o dorință de suflet. După ce l-a văzut pe bulina emisiunii pe micuțul pasionat de tenis, Ilie Năstase a decis să-l invite la el acasă și să-i prezinte un loc magic. Camera trofeelor unuia dintre cei mai de seamă sportivi ai României o veți descoperi în exclusivitate la TVR 1, la Zona Zero.

Povestea băiețelului care, din cauza unor greșeli medicale, s-a născut cu creierul topit, i-a impresionat pe telespectatorii emisiunii Zona Zero. Sute de oameni au răspuns apelului lansat într-o ediție anterioară și s-au adunat la Biserica Bărbătescu Vechi din București, în sâmbăta dinaintea Floriilor. Cu toții s-au rugat ca în viața lui Mihnea Cristian să se întâmple o minune și să se însănătoşească.

La Zona Zero, cele mai îndrăznețe și curajoase vise prind viață. O tânără, care a renunțat la sportul de performanță pentru a se dedica muzicii, are parte de o surpriză de proporții. Fata își dorește din tot sufletul să facă un duet cu Paula Seling și nici nu-și imaginează că interpreta ei preferată a venit în platoul emisiunii, special pentru a o cunoaște şi pentru a-i îndeplini visul. Trăiţi alături de cele două emoțiile unui moment unic, în cea de-a opta ediție a emisiunii Zona Zero.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending