iLikeIT revine la PRO TV cu un nou sezon, din 27 septembrie

0
930
George Buhnici

George Buhnici revine cu un nou sezon al celei mai interactive emisiuni, presărat cu cele mai tari demonstrații, gadget-uri și tehnologii de ultimă oră. După o vacanță activă la Trăiește-ți vara, călătoria prin lumea tehnologiei și a internetului va începe sâmbătă 27 septembrie, ora 10:00, la Pro TV.

În prima ediție, telespectatorii vor face cunoștință cu cele mai noi smartphone-uri ale momentului: iPhone 6, Sony Xperia Z3 sau Samsung Galaxy Note 4. Tot în cadrul primei ediții, George și Marian Andrei vor prezenta cele mai recente gadget-uri lansate la IFA Berlin, precum și o demonstrație inedită cu o cabină de probă inteligentă, în care te poți costuma într-un super-erou cu … poșetă!

„În prima ediție iLikeIT din cel de-al treilea sezon prezentăm în exclusivitate cele mai așteptate smartphone-uri ale momentului pe care le punem la încercare alături de jurnaliști și bloggeri experimentați. Dincolo de specificații ne interesează cele mai bune poze, performanța în aplicații, ecranul și evident, bateria. În competiția la vârful piramidei se luptă Apple, Samsung, Sony și LG, dar avem și surprize de la mărci precum Lenovo și Huawei care ne aduc noutăți spectaculoase. De la IFA Berlin, cel mai mare eveniment de tehnologie din Europa am adus câteva idei noi dar și gadgeturi care merită atenție în următorul an. Ca de obicei aducem în emisiune și ponturi din Google Play și AppStore. De data aceasta am testat cele mai bune aplicații gratuite făcute de români. Unele îți aduc mașina la scară, altele plătesc amenzi și…. dar mai bine ne urmăriți pentru lista completă sâmbătă dimineața de la ora 10, după Știrile Pro TV.”, a menționat George Buhnici.

Emil Dragotă (Gadget.ro) și Andrada Fiscuțean (Yoda.ro) vor fi invitații primei ediții iLikeIT. Așadar, nu ratați întâlnirea cu lumea tehnologiei și a internetului la iLikeIT, sâmbătă, 27 septembrie, ora 10:00, numai la Pro TV.

Foto credit: PRO TV

Comentarii