Connect with us

A-Z NEWS

Ilinca Vandici, frumoasa procuroare din ,,Narcisa sălbatică”, pică în plasa lui Negru! (galerie foto)

Published

on

Sub pretextul că va filma un reportaj în avion, Ilinca Vandici a căzut de la mare înălţime în plasa întinsă de echipa lui Negru! Marţi, 7 decembrie, de la 20.30, frumoasa procuroare din Narcisa Sălbatică va veni în platoul de la „Plasa de stele” pentru a povesti despre emoţiile prin care a trecut în timpul unui zbor în avionul groazei!

Ziua în care Ilinca a fost prinsă în plasa lui Negru a început bine. Vremea era potrivită pentru a zbura cu avionul, iar vedeta aştepta cu nerăbdare să participe la acest reportaj inedit. Situaţia se va schimba radical atunci când pasagerii vor afla că pilotul a fost victima unui accident şi a căzut din avion.

Ceea ce va urma va fi un adevărat film de groază: nimeni nu va şti să conducă avionul, vor urma bineînţeles ţipete, plânsete şi încercări repetate de aterizare. Persoanele rămase în avion care se vor „lupta” să iasă din această situaţie periculoasă vor fi pe lângă victimă, câteva persoane din echipa lui Dan Negru şi bineînţeles pilotul real al avionului pe care Ilinca Vandici îl va crede producător. În scurt timp, Ilinca va găsi soluţia salvatoare şi va lua legătura cu turnul de control. Pe toată durata farsei, vedeta va încerca să transmită informaţiile primite de la turnul de control celor rămaşi în avion pentru ca aceştia să-l poată pilota.

Nu doar Ilinca a fost victima unei farse senzaţionale în acea zi. Echipa de la „Plasa de stele” a avut şi ea parte de o mare surpriză atunci când a descoperit că nu mai avea celebrul tort de final pentru a-l oferi vedetei. O parte din tortul pregătit pentru Ilinca fusese savurat de un căţel care se afla în preajma echipei.

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending