Connect with us

Vedete

Ilinca Vandici, premiul pentru „Cea mai Inspirațională Prezentatoare TV” în cadrul Galei „I Success Awards – Romanian Edition”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Ilinca Vandici a strălucit pe covorul roșu al Galei „I Success Awards – Romanian Edition”, alături de cele mai iubite personalități de succes din diferite domenii de activitate.

Îndrăgita vedetă Kanal D și-a adjudecat premiul pentru „Cea mai Inspirațională Prezentatoare TV”, o încununare a succesului de care se bucură în cadrul show-ului „Bravo, ai stil!”, unicul produs de televiziune din România care aduce împreună stilul și frumusețea spectacolului de televiziune.

Advertisement

„Sunt mândră și onorată să primesc acest premiu! Este o încununare a succesului și muncii depuse în toată această perioadă de activitate. Sunt mulți oameni inspiraţionali în țara noastră și dacă eu am fost premiată pentru asta, înseamnă că visul meu a prins contur. Mă responsabilizează foarte mult să continui să îmi duc viața, cariera în aceeași direcție cu multă seriozitate, autenticitate și sinceritate. Îmi doresc să fiu în continuare o sursă de inspirație pentru oameni, pentru ca aceștia să reușească să își depășească limitele, să facă mai mult pentru ei, să își pună în valoare aptitudinile și să transforme visele în realitate”, a declarat emoționată Ilinca Vandici.

Vedete de televiziune, personalități din mediul de business și artiști îndrăgiți de publicul din România s-au bucurat de o seară de neuitat într-un cadru festiv.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending