Ilinca Vandici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Talk Show

Ilinca Vandici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Prezență fermecătoare și inspirațională pentru un public foarte divers, Ilinca Vandici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D.  A intrat în televiziune în urmă cu 17 ani, fiind în prezent considerată una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din România.

Numele său a ajuns să fie sinonim și cu “Bravo, ai stil!”, reality show-ul fenoment despre stil şi atitudine, care a generat o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioane de oameni.

Ilinca Vandici și-a construit pas cu pas o carieră solidă în lumea televiziunii, a cochetat și cu actoria și este extrem de activă în mediul online, unde se află în permanentă legătură cu o comunitate uriașă de fani.

Vedeta are o familie superbă, este căsătorită cu omul de afaceri Andrei Neacșu, și au împreună un băiețel, Zian.

”Frumusețea deschide uși, dar nu le poate ține deschise niciodată”, răspunde Ilinca Vandici  la una dintre întrebările adresa de Denise Rifai în emisiune.

            “De câte ori a primit Ilinca Vandici <Bravo, ai stil!> de la jurați?”, “Ai purtat vreodată fake-uri?”, “Cât ți-a influențat frumusețea destinul?”, “Ai avut vreun iubit fără bani?”, “Care este cel mai mare compromis pe care l-ai făcut?”, “Cât de mult ți-ai dorit să fii băiatul lui tata?”, “Ai învins depresia?”, “Ai ajuns acolo unde ti-ai dorit”?, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate Ilincăi Vandici în ediția de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 22:30, la Kanal D!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending