Connect with us

ALL MEDIA

Ilinca Vandici vs. Diana Munteanu: Dacă nu e cu scandal atunci e degeaba

Redactia Radar de Media

Published

on

Astăzi citeam în cotidianul britanic “The independent” un top al celor mai de notorietate rivalităţi din sport şi am fost oarecum surprins să descopăr pe a şasea poziţie conflictul dintre Gabriela Szabo şi Violeta Beclea Szekely.

E adevărat că cele 2 mari atlete nu s-au suportat niciodată, mai ales după ce Szabo începuse să îi sufle celeilalte majoritatea trofeelor la nivel mondial sau continental. Punctul culminant a fost de fapt momentul când Gabriela a declarat că nu poate să dea mâna cu “o urâtă” ca Szekely.

Mergand pe principiul “nu iese fum fără foc”, vedetele autohtone mizează pe scandal în ideea că puţină notorietate nu ar strica. E şi cazul Ilincai Vandici care a considerat că trebuie să facă ceva să iasă puţin din conul de umbră mediatică în care intrase în ultima perioadă. Şi cum altfel o putea face decât prin scandal şi atacuri la persoană.

Ea a atacat-o astăzi pe Diana Munteanu, recomandandu-i “să se pensioneze”. Încă nu ştim ce anume a declanşat conflictul dintre cele două, însă un lucru este cât se poate de clar: Ilinca Vandici nu o suportă câtuşi de puţin pe soţia lui Claudiu Niculescu. Totuşi treaba nu pare atât de serioasă în condiţiile în care nu vedem şi palme sau păruială.

Murătura e murătura, dar s-o gustăm şi noi, să nu rămână chiar în spatele reflectoarelor.Până la această oră Diana  nu a replicat faţă de declaraţia colegei sale de la Antena 2. Îşi minează mai mult ca sigur terenul ca să nu pară că lucrurile vor rămâne aşa. Noi suntem cu ochii pe ele ca pe butelia rusească, ringul există, publicul există, lipsteste disputa…cine şi cum o va încasa rămâne de văzut.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending