Connect with us

Emisiuni

Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Marian Capet și Radu Bucălae fac echipă în cea de-a treia ediție a sezonului 10 Poftiți pe la noi!

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Astăzi, Nea Mărin revine la Antena 1 cu o nouă ediție a emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Ilona Brezoianu, Nicolai Tand, Marian Capet și Radu Bucălae spun Poftiți pe la noi: Poftiți în Năvodari! săptămâna aceasta, în cele trei ediții consecutive difuzate la Antena 1. 

,,Înapoi la Patria-mamă, înapoi în România, de data aceasta, la Năvodari. Vreau să văd diferențele între ce am găsit în Bulgaria și ce avem la noi în țară”, a declarat Nea Mărin, pregătit pentru o nouă săptămână în care își supune echipa la provocări care să-i scoată din zona de confort. 

„Eu și Ilona avem o relație tată-fiică, îmi aduc aminte când a venit prima dată la mine la emisiune. Este o fată extraordinară, îmi place atât de mult de ea!”, a spus Nea Mărin, în timp ce Ilona a recunoscut: ,,Nu înțeleg ce a fost în capul meu, de am zis să mai vin încă o dată; au trecut doi ani și nu m-am maturizat deloc, pentru că, dacă mă maturizam, stăteam liniștită la mine pe canapea, dar iată-mă aici!”.

Despre Nicolai Tand, Nea Mărin a dezvăluit: ,,Dacă vreți să vedeți doi nebuni, care muncesc de dimineața până seara, ne invitați pe mine și pe Tand, a completat el, iar celebrul bucătar a mărturisit: ,,Eu mă înțeleg foarte bine cu Nea Mărin și știu un lucru: el nu dă în cei care muncesc, ci doar în cei care trag chiulul și care încearcă să fenteze munca, așa că vin mereu cu drag aici”.

Deși recunoaște că e departe de a fi cel mai matinal om, Capet povestește că, de fiecare dată când ajunge la Nea Mărin în emisiune, se trezește la prima oră, fără alarmă: ,,Mă trezesc în fiecare dimineață la 7, fără ceas; cred că intră creierul într-un circuit special”. Despre Radu Bucălae, pe care îl știe de la iUmor, Nea Mărin a declarat: ,,Abia aștept să văd cum se produce chimia între noi; la prima vedere, chiar îmi place de el”.  

Cum se vor descurca vedetele în fabrica de mezeluri și prin ce peripeții trec la ferma de curcani, telespectatorii pot afla luni, marți și miercuri, de la 20:30, urmărind Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Năvodari!

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending