Connect with us

UTILE

Ilona Brezoianu, petiţie la Te cunosc de undeva!: “Am dori să fie interzis!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva! difuzată sâmbăta aceasta de la 20:00 pe Antena 1 le-a adus echipei formate din Alexia și Dima o provocare de zile mari. Năstrușnica ruletă a hotărât ca cei doi concurenți să intre în pielea personajului Prince și să interpreteze piesa Kiss, iar pe fetele din platou le-a determinat să ceară iniţierea unei petiţii.

Un artist emblematic pentru vremurile noastre, cunoscut pentru excentricitatea sa, Prince și-a pus amprenta aspura unei intregi generații. Momentul senzual, tipic Prince, a stârnit o adevărată revoltă în platoul Te cunosc de undeva!, când Dima a apărut pe scenă la bustul gol. “Nu faci din astea aici, suntem bătrâne!” a spus răspicat Ilona Brezoianu. Alina Pușcaș a fost prima care a luat atitudine, declarându-se total împotriva celor văzute pe scena Te cunosc de undeva!, iar alături de Ilona a decis să iniţieze o petiţie; “Noi am dori ca Dima să fie interzis! Sau măcar blurat“. Nici Anisia Gafton nu a rămas indiferentă momentului: „Mi-au rămas imaginile cu Dima la bustul gol în cap.”

Cum s-au descurcat Alexia și Dima cu provocarea primită şi dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea lui Prince, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă seară, de la 20:00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending