Connect with us

Emisiuni

Ilona și Ristei, provocare de zile mari pe scena Te cunosc de undeva!

Published

on

Reclame

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o nouă transformare solicitantă pentru Ilona și Ristei. În ediţia ȋn care s-ar putea afla deja primii finaliști, ruleta le-a adus celor doi artiști un hit modern și o piatră de ȋncercare cu o piesă care a ȋnregistrat un adevărat success global anul trecut – Miley Cyrus – Flowers, și nu oricum, ci chiar de la ceremonia de decernare a premiilor Grammy. 

“Toată viaţa mi-am dorit să fiu artistă și să câștig premiul Grammy!”, a dezvăluit Ilona la antrenamentele de actorie, pentru ca Florin Ristei să mărturisească: “Mi-a dat fatala! Nu mă mai așteptam ca spre finalul emisiunii să mai vină o dată pentru mine… o damă goală! Nu mai vreau femeie!”. Colega sa i-a sărit imediat ȋn ajutor: “Părerea mea e că se va aprecia, pentru că tu ești singurul care ai făcut atâtea sacrificii pentru emisiunea asta!”. “Să mai ziceţi voi un bărbat care s-a ras sau și-a dat barba jos aproape ȋnainte de fiecare ediţie!”. 

Cum patru echipe și-au adjudecat ȋn palmares câte două victorii deja, până acum, dacă una dintre ele va câștiga sâmbăta aceasta, ȋși va asigura un loc ȋn marea finală, astfel că se anunţă o luptă aprigă: „Dacă trântim Michael Jackson cu piesa asta, iau canapeaua și mi-o pun ȋn cap de bucurie!”, a fost angajamentul pe care și l-a luat Ilona la antrenamentele de canto. Cum se vor descurca cei doi artiști, dar și colegii lor, cu noile provocări primite la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. 

Sursă foto: Antena 1

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending