Connect with us

Reality Show

Imperiul Leilor, ediții speciale, EXCLUSIV pe VOYO.ro!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Show-ul Imperiul Leilor își continuă sezonul 2 pe VOYO.ro. În premieră în România, formatul de televiziune care a inspirat și susținut idei și business-uri la început de drum, revine cu trei ediții special create pentru platforma digitală VOYO.ro.

 

Concurenți și business-uri care nu au apărut în episoadele difuzate pe TV, dar care au reușit să ajungă în fața investitorilor, se vor regăsi în mini-seria Imperiul Leilor care se lansează astăzi pe VOYO.ro. Cinci dintre cei mai de succes lideri de business din România au fost motivul pentru care zeci de antreprenori aspiranți au ajuns să-și trăiască visul cu ochii. Cu mult fler, experiență, răbdare, mult suflet și mulți bani de investit, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu au susținut tinerii antreprenori într-o perioadă complicată și i-au ajutat să-și vadă ideea finanțată în cel de-al doilea sezon al show-ului Imperiul Leilor.

 

Succesul înregistrat de emisiunea Imperiul Leilor pe TV va continua cu 3 ediții exclusiv pentru abonații platformei VOYO.ro. Este o premieră ca un show din TV să continue în zona de Digital. Edițiile vor putea fi vizionate în fiecare miercuri, de la ora 20:00.”, a spus Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Începând de astăzi, în fiecare miercuri, utilizatorii vor putea vedea noi idei de afaceri și noi negocieri cu leii, pe care nu le-au văzut la TV, în trei ediții speciale difuzate exclusiv pe VOYO.

 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending