Connect with us

Emisiuni

Imperiul Leilor își deschide porțile astăzi! Andreea Marin vine în fața investitorilor!

Published

on

Sunt gata să intre în luptă, să transforme destine și visuri în afaceri profitabile. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu şi Dragoș Petrescu, cei cinci investitori din Imperiul Leilor, sunt pregătiţi! Locul unde doar unele idei ajung să fie finanțate își deschide porțile astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

În următoarele săptămâni, cinci dintre cei mai de succes lideri de business din România vor căuta afaceri puternice, care pot avea un impact important în societate, pentru a arăta încă o dată ce înseamnă spiritul antreprenorial. În prima ediție, leii vor întâlni antreprenori care se luptă să dezvolte produse și servicii inovatoare, care ar putea îmbunătăți viața noastră de zi cu zi, dar și idei structurate pe planuri de business nerealiste. 

În această seară, una dintre concurente vine în fața investitorilor pentru a cere o finanțare într-un business cu bijuterii cu stocare inteligentă. „Dintotdeauna mi-am dorit să aduc bucurie în viața oamenilor. Aceste bijuterii sunt mai mult decât un brand, sunt o punte invizibilă care se creează între oameni. Vă invit să vedeți cum arată arta îmbinată cu tehnologia! E o creație proprie, realizată pentru prima dată în lume”, va spune aceasta în momentul în care va ajunge în fața leilor. 

Andreea Marin va păși în Imperiu pentru a susține propunerea acestei concurente și îi va aduce un cadou cu însemnătate investitorului Dr. Wargha Enayati: „Această bijuterie este cea mai prețioasă din întreaga colecție și v-o dăruim ca să o dăruiți mai departe. Aveți aici o inimă formată din mii de inimi pe care le-ați salvat de-a lungul vieții dumneavoastră!”, va spune Andreea Marin. Dacă propunerea de investiție va fi rentabilă, dar și ce-l va face pe Dragoș Petrescu să spună: „Mă interesează să înțeleg cum ne vei da acești bani înapoi ?”, aflăm astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show4 ore ago

Rescrie istoria într-un sezon cum nu s-a mai văzut! Survivor All Stars, în curând la PRO TV și pe VOYO

AUDIENȚE TV5 ore ago

Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului 11 Vocea României! Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit, aseară, emisiunea

Program Special5 ore ago

Raluka și Pavel Bartoș te invită la încă un PROTEVELION… să-l ții minte! Trăiești un nou început la PRO TV!

Reality Show6 ore ago

PRO TV anunta oficial producerea show-ului SURVIVIOR ALL STARS. Cand incepe si care sunt concurentii?

ȘTIAI CĂ...?8 ore ago

Cele mai bune reality show-uri din lume

Emisiunio zi ago

Au mai rămas doar 8 concurenți în competiția Vocea României! În această seară, putem urmări LIVE Semifinala acestui sezon

Analize Audiente TVo zi ago

Românii nu ratează nicio ocazie de a râde cu gura până la urechi! – Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență!

Castingo zi ago

Kanal D caută concurenți pentru cel mai nou show de televiziune – cel mai mare experiment social! Miza este uriașă – 1000.000 de lei!

AUDIENȚE TV2 zile ago

America Express, lider de audiență! Soarele a fost roșu aseară: Ada și Tony Galeș au părăsit competiția

Vedete2 zile ago

Secretul lui Bogdan de la Ploiești a fost dezvăluit! În ce e implicat manelistul

AUDIENȚE TV2 zile ago

Celentano a adoptat un nou stil de viață: „Ce fac eu se cheamă fasting. Beau numai 8 ore pe zi” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending