Connect with us

ALL MEDIA

Imperiul lui Adrian Sarbu se destrama. CME intentioneaza sa vanda studiourile din Buftea, si posturile de radio Pro Fm si InfoPro

Redactia Radar de Media

Published

on

După plecarea lui Adrian Sarbu din poziția de CEO al companiei CME, cu sediul central la Praga, și care deține în România Pro TV, rezultatele financiare raportate pentru perioada în care românul a deținut funcția au fost dezastruoase, scrie Reporter Virtual.

Oficialii Time Warner au anunțat o perioadă de „austeritate”, cu reduceri de cheltuieli, de personal și vânzări de active. Astfel că „furtuna” a ajuns și la București, unde CME scoate la vânzare studiourile MediaPro de la Buftea și posturile de radio Pro FM și InfoPro.

în legătură cu posturile de radio, avantajul licenței pentru Radio InfoPro este acela că este vorba despre o licență națională. Cine ar achiziționa postul ar avea dintr-o dată o rețea pe toată România. Din 2009, pentru că CME a înregistrat pierderi mari cu această licență, s-a luat decizia ca InfoPro să retransmită în proporție de peste 90% programele Pro FM.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    fofof

    20 decembrie 2013 at 22:32

    le cumpara guta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending