Connect with us

Business

Implantul dentar – procedura ideală pentru edentația unidentară sau parțială

Published

on

Ultimele studii și cercetări de specialitate demonstrează că cea mai eficientă metodă de restaurare dentară a unei edentații este prin inserarea a unuia sau mai multor implanturi dentare. Pacienții care suferă de edentație pot beneficia de această soluție care garantează funcționalitate maximă și o estetică similară dintelui natural. Cei care apelează la un astfel de tratament stomatologic își recapătă încrederea în sine, odată cu armonia zâmbetului.

Implant dentar: preț și beneficii

Una dintre marile întrebări pe care le au în minte cei care doresc să apeleze la un astfel de tratament este: „Cât costă un implant dentarʺ. Dar costurile procedurii depind de mai mulți factori – de la alegerea clinicii stomatologice, experiența specialistului, condițiile locoregionale până la tipul de implant ales. Orientativ, prețul unui implant dentar poate fi cuprins între 3000 RON și 5000 RON, în funcție de criteriile menționate mai sus.

Avantajele unei astfel de restaurări dentare sunt multiple atât la nivel estetic, cât și la nivel funcțional. Din rândul acestora menționăm:

  • Implantul dentar asigură o funcționalitate optimă în cazul procesului de masticație;
  • Dacă are o calitate superioară, implantul dentar prezintă o rezistență sporită în timp;
  • În comparație cu celelalte tipuri de lucrări protetice – cum sunt, de pildă, punțile sau protezele dentare, implantul dentar protejează osul în care este inserat. În felul acesta dinții rămași sunt conservați, deoarece se evită pierderea osoasă severă;
  • Un alt beneficiu demn de menționat constă în îmbunătățirea dicției, oferind mai multă claritate pacientului în cadrul vorbirii;
  • De asemenea, rezultatele estetice obținute în urma unei astfel de proceduri sunt prin excelență mult superioare celorlalte tipuri de lucrări de restaurare;
  • Nu în ultimul rând, implantul dentar contribuie la îmbunătățirea considerabilă a stimei de sine.

Cine poate beneficia de implanturi dentare

Orice persoană care suferă de edentație unidentară, parțială sau totală și care are o stare de sănătate bună poate beneficia de un astfel de tratament. În urma unei consultații efectuate în cabinetul specialistului și după o evaluare amănunțită a istoricului medical, se va stabili dacă această procedură este potrivită pentru dumneavoastră.

Ce tipuri de implanturi există

La ora actuală pe piața de profil există o mulțime de variante la care pot apela cei care sunt în căutare de soluții stomatologice. Așadar, printre cele mai apreciate implanturi – datorită atributelor sale calitative – se numără:

  • Implanturi dentare Nobel

Cei care optează pentru acestea se bucură de o stabilitate excelentă și de un design unic grație materialelor din care sunt confecționate (titan pur);

  • Implanturi dentare MegaGen

Fiind fabricate din materiale analergice, se dovedesc a fi o variantă optimă pentru mulți pacienți. În plus, procesul de osteointegrare este de două ori mai rapid grație suprafeței implantului, mai precis a ionilor de calciu prezenți.

  • Implanturi dentare Straumann

Aceste tipuri de implanturi sunt apreciate la nivel global de către implantologi din mai multe țări. Produsele se remarcă prin precizie și calitate superioară, caracteristici care îi oferă un design funcțional și estetic excelent.

  • Implanturi dentare MIS

Compania MIS Implants Technologies are în portofoliul său o gamă variată de produse, ideale pentru orice caz clinic. Respectând cele mai înalte standarde calitative aliniate cu reglementările internaționale, implanturile MIS se numără printre opțiunile preferate de către specialiști.

Clinica Trident are cel mai bun bloc operator din țară

Dacă vă confruntați cu problemele edentației, ați putea să vă orientați către serviciile premium pe care le oferă Clinica Trident, una dintre clinicile dentare de top din București. Având la dispoziție o serie de echipamente performante și dotări ultramoderne și dispunând de cel mai bun bloc operator din țară, centrul stomatologic este apreciat de către pacienții care îi trec pragul pentru calitatea serviciilor pe care le oferă. De asemenea, pe lângă aparatura de ultimă generație care facilitează procedurile, experiența și pregătirea specialiștilor din echipa Trident asigură succesul fiecărui tratament stomatologic, indiferent de gradul de complexitate.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending