Connect with us

Business

Implantul MIS SEVEN – Calea către o intervenție de succes

Published

on

În ultimii ani, se poate observa o creștere semnificativă a solicitărilor în materie de implanturi dentare. Progresele efectuate în acest domeniu au oferit specialiștilor nenumărate posibilități de îmbunătățire și de perfecționare a tehnicilor de restaurare dentară.

Studiile și cercetările au facilitat procedurile implantologice, ducând la rezultate spectaculoase la nivelul restaurărilor dentare, atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic. Astfel, biocompatibilitatea materialelor utilizate în cadrul intervențiilor implantologice a dus la îmbunătățiri considerabile atât la nivelul procesului de osteointegrare, cât și în ceea ce privește tehnicile de regenerare osoasă.În felul acesta, este permisă integrarea biologică a implantului dentar în țesutul osos.

MIS asigură o procedură rapidă și fără complicații

Pentru a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții, specialiștii în implantologie au nevoie de materiale eficiente care să asigure pacienților o intervenție rapidă și fără complicații. MIS România este reprezentantul și unicul importator al produselor fabricate de MIS Implants Technologies Ltd. Cu sediul în Israel, compania-mamă oferă sisteme de implanturi eficiente, soluții pentru regenerare, variante protetice și tehnici digitalizate. Rezultatele oferite nu sunt altceva decât suma eforturilor realizate de către echipa de ingineri și cercetători specializată în dezvoltarea și îmbunătățirea produselor și a noilor tehnologii. Astfel, orice situație clinică își găsește o soluție datorită specialiștilor de la MIS, dedicați cercetării continue.

De 12 ani, produsele MIS comercializate în țară sunt aliniate la cele mai înalte standarde internaționale ISO (International Organization for Standardization), CE (European Conformity), FDA (Food and Drug Administration) și, bineînțeles, aprobate de către Ministerul Sănătății.

Implantul MIS SEVEN –  Calitate la cel mai bun preț

La ora actuală, pe piața stomatologică, unul dintre cele mai bune produse este implantul dentar MIS SEVEN, disponibil într-o serie de diametre diferite, cuprinse între 3.30 mm și 5 mm.

Cu un design funcțional, conceput special pentru a facilita intervențiile implantologice, MIS SEVEN se bucură de o popularitate extraordinară tocmai datorită atributelor de excepție prin care se remarcă. Iată care sunt principalele avantaje pe care le poate aduce un astfel de implant:

  • Conexiune internă hexagonală codată coloristic

Datorită designului său, se asigură o potrivire perfectă între implant și bont, o cuplare anti-rotațională și o rezistență deosebită la forțele laterale.

  • Filetul dublu și micro-inelele

Mărind de două ori rata de inserție a implantului dentar MIS SEVEN (2.4 mm), procedura chirurgicală devine mai simplă și mai rapidă. În plus, filetul dublu permite o stabilitate primară excelentă. Micro-inelele prezente la nivelul gâtului îmbunătățesc contactul dintre os și implant. Un alt avantaj pe care îl asigură acestea rezidă în faptul că reduc presiunea pe osul cortical, fapt care contribuie considerabil la minimizarea resorbției osoase de la nivelul implantului.

  • Geometria conică

Interiorul implantului este mai conic decât exteriorul, fapt care îi conferă un design unic al filetului, ceea ce permite o condensare osoasă orizontală. În felul acesta, un implant dentar MIS Seven devine opțiunea preferată de specialiști, potrivită pentru o gamă variată de cazuri clinice.

  • Suprafața sablată și gravată acid

Tehnologiile utilizate de MIS în materie de implanturi dentare asigură eficiența procesului de osteointegrare, oferind posibilitatea medicilor de a obține rezultate clinice de succes.

  • Freza sterilă

Un alt mare avantaj pe care îl oferă achiziționarea unui implant dentar MIS constă în livrarea unei freze finale sterile, ce se poate folosi în cadrul intervenției pentru  a asigura o procedură precisă, sigură și fără complicații.

Pentru mai multe informații, sau pentru a consulta catalogul, intră pe site-ul companiei. Produsele respectă cele mai înalte standarde ale calității și pot fi achiziționate la un preț accesibil. Pentru rezultate estetice excelente optează pentru implantul dentar MIS Seven!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending