Importanta onestitatii la job. Euromaster integreaza aceasta valoare in cultura sa organizationala! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Importanta onestitatii la job. Euromaster integreaza aceasta valoare in cultura sa organizationala!

Published

on

Potrivit lui Peter Drucker, consultant in management si unul dintre parintii mediului corporatist modern, cultura (organizationala) este cu mult peste strategie in cadrul unei companii. Ce reprezinta aceasta cultura?

La nivel de companie sau corporatie, aceasta are la baza valori, comportamente, obiceiuri si credinte care sunt favorabile atat dezvoltarii companiei in sine, cat si dezvoltarii angajatilor (pe plan profesional, dar si pe plan personal).

Toate acestea, ba chiar mai mult, se aplica si in cadrul unui job Euromaster. Aceasta companie acorda o atentie speciala culturii organizationale pentru ca, mai presus de toate, intelege beneficiile pe care aceasta le aduce in planul motivarii angajatilor si implementarii eficiente a strategiei.

Care sunt valorile de baza in cadrul unui job Euromaster Business Services?

Clientii unei companii si angajatii acesteia sunt, intr-o oarecare masura, egali. Totodata, din anumite puncte de vedere, existenta clientilor depinde de angajati, caz in care acestia din urma au o importanta crescuta. De aceasta adaptabilitate da dovada si Euromaster, in special prin valorile sale – anume expertiza, onestitate si grija pentru clienti si angajati.

Cele trei valori sunt aplicate in deciziile luate la nivel central si local, in comunicarea cu partenerii si clientii, dar si in mediul de lucru.

De ce onestitatea este vitala?

Expertiza si grija fata de nevoile partenerilor sunt doua ingrediente esentiale pentru relatii profesionale de succes. Onestitatea, ca valoare, este insa elementul diferentiator al Euromaster Business Services. Compania isi cladeste succesul mizand pe transparenta, claritate, comunicare, respect reciproc. Tocmai de aceea, onestitatea este esentiaal in cadrul unui job Euromaster.

Advertisement

Evident, potentialii candidati pentru un post in cadrul acestei companii trebuie sa dea dovada de onestitate, in primul rand, dar si sa fie siguri ca aceasta valore, precum si celelalte doua, se regasesc intre valorilor proprii, personale.

job Euromaster

Ca si potential angajat, nu este recomandat sa faci uz de valorile companiei in fata careia te prezinti daca nu crezi in ele. Totodata, o lipsa de aliniere intre valorile proprii si cele ale angajatorilor pe care ii vizezi va genera, in timp, demotivare si dezinteres fata de job. Asadar, legatura dintre valorile companiei si valorile si asteptarile tale trebuie sa fie una directa, puternica.

Cum influenteaza onestitatea mediul de lucru al angajatilor?

Lipsa de onestitate a unui singur angajat poate afecta mediul de lucru al tuturor angajatilor – atat de puternic este impactul acesteia. Daca esti condus de aceasta valoare zilnic, atunci comunicarea cu managerii, superiorii, colegii si clientii va fi naturala, iar indeplinirea sarcinilor de serviciu se va face cu lejeritate.

Acest cadru poate oferi angajatului o dezvoltare constanta in cadrul companiei.

Onestitatea promoveaza un mindset sanatos, propice atat dezvoltarii angajatului, cat si imbunatatirii modului in care obiectivele organizatiei sunt indeplinite.

Rolul valorilor proprii la job. Euromaster Business Services crede in succesul dat de compatibilitatea valorilor angajat-angajator!

In cele din urma, trebuie mentionat faptul ca potentialul angajat trebuie sa analizeze joburile care ii atrag atentia si prin prisma valorilor angajatorului. Dupa cum probabil stii, motivatiile salariale, desi aspect central in alegerea unui loc de munca, cad deseori pe locul doi din punct de vedere al importantei dupa semnarea contractului de angajare.

Primul loc va fi ocupat de mediul de lucru, relatia cu managerul si cu colegii, compatibilitatea dintre valorile companiei si valorile personale ale angajatului. Daca acesta din urma nu evalueaza alinierea valorilor proprii cu cele ale angajatorilor pe care ii vizeaza, este destul de posibil sa ajunga intr-un mediu de lucru in care nu se va simti confortabil si unde nu va putea da dovada de eficienta.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending