Împrumut rapid personalizat, cu rate fixe săptămânale! Tu ce ai în plan pentru toamna aceasta ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Împrumut rapid personalizat, cu rate fixe săptămânale! Tu ce ai în plan pentru toamna aceasta ?

Published

on

            Trecerea de la sezonul de vara la cel de toamna nu inseamna doar schimbare de temperatura, ci si regandirea nevoilor si planurilor de investitii. Fie ca este vorba despre renovari sau imbunatatiri in locuinta sau pregatirea pentru sezonul rece, uneori sumele de bani pe care romanii le au la dispozitie nu sunt suficiente.

 

Astfel, pentru a-si suplimenta bugetul in asa fel incat sa-si duca toate planurile de toamna la bun sfarsit, fara a se impovara din punct de vedere financiar, oamenii apeleaza la un imprumut rapid pe termen scurt sau mediu.

 

De asemenea, toamna reprezinta si inceputul unui nou an scolar. Iar in acest caz parintii trebuie sa suporte constant diverse cheltuieli suplimentare pentru rechizite, haine sau, dupa caz, achitarea anumitor taxe scolare.

 

Iar cand ai nevoie de bani in plus pentru astfel de nevoi personale ori planuri de sezon, un imprumut rapid nebancar, care sa nu implice proceduri complexe, se dovedeste a fi cea mai eficienta solutie!

Pentru un asemenea credit, oferit de o institutie financiara nebancara precum Provident Financial Romania, conditiile de aplicare sunt minime:

Advertisement

– persoana majora cu cetatenie romana;

– venit fix minim de 300 de lei/luna, dovedibil;

– adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei;

– numar de telefon valabil.

 

Mai mult decat atat, in cazul unui imprumut rapid Standard de la Provident, acordat in maximum 48 de ore, compania ofera flexibilitate in ceea ce priveste stabilirea planului de achitare a creditului.

 

Imprumutul Standard de la Provident poate fi personalizat pentru valori cuprinse intre 500 si 20.000 de lei, cu rate fixe saptamanale incepand de la 35 de lei. In functie de suma imprumutata, termenul achitarii este de la 48 de saptamani pana la 134 de saptamani. Comisionul unic de analiza a dosarului are o valoare de 120 de lei. Serviciul de gestionare la domiciliu este optional si auxiliar, acesta putand fi inlocuit cu transferul bancar.

Advertisement

 

Tu ce ai in plan pentru toamna aceasta ? Aplica acum pentru un imprumut personalizat, completand formularul online din pagina de promotii, iar unul dintre reprezentantii Provident te va contacta cat de curand. Sau poti suna la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75. Bucura-te de satisfactia planurilor tale duse la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending