Connect with us

A-Z NEWS

În a doua zi a noului an, ,,Barbra Streisand: Live în concert”, Acasă

Published

on

Reclame

Barbra Streisand este cunoscută în toată lumea pentru magia spectacolelor sale, vocea sa inconfundabilă şi nu în ultimul rând, pentru recordurile sale de box office. Telespectatorii vor avea cele mai bune locuri la spectacolul „Barbra Streisand: Live în concert” ACASĂ, în a doua zi a anului 2011, de la orele 22.30, după un film clasic de la Cinema ACASĂ, „Casablanca”. Concertul de la Fort Lauderdale, în care artista interpretează cele mai cunoscute hituri ale sale, „Barbra Streisand: Live în concert” face parte din turneul nord-american al artistei, cu care a dărâmat mai multe recorduri de vânzări. Alături de Barbra, pe scenă vor urca şi câştigătorii mai multor discuri de platină, grupul de tenori Il Divo.

Fanii Barbrei se vor delecta pe acordurile unor piese care au făcut istorie, precum „The Way We Were”, „My Man”, „Don’t Rain on My Parade”, dar şi cu melodii pe care artista nu le-a mai cântat până la acest concert. Barbra Streisand conduce detaşat în topul vânzărilor din industria muzicală, cu 50 de discuri de aur, 30 de discuri de platină şi 13 albume multi-platinum. Depăşită doar de Elvis, Barbra Streisand este pe locul al doilea în toate topurile de vânzări, înaintea unor trupe celebre precum The Beatles, sau The Rolling Stones şi continuă să fie cea mai bine vândută cântăreaţă, cu 29 de albume care au ajuns în Top 10. Mai mult, Barbra Streisand este singura artistă care are în palmares premiul Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Globul de Aur, Cable Ace şi prestigiosul premiu Peabody pentru excelenţă în radio şi televiziune.

„Streisand nu a sunat niciodată mai bine! Este extraordinară!”, spune critica celor de la The New York Times despre „Barbra Streisand: Live în concert”, iar cei de la Rolling Stone îl numesc „Senzaţional! Un show genial! Un triumf muzical major!”. Fanii de ACASĂ ai Barbrei Streisand o vor putea vedea pe aceasta într-un spectacol magic, pe 2 ianuarie, de la orele 22.30.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending