Connect with us

Emisiuni

În această seară, antreprenorii îi vor surprinde pe Investitori la Imperiul Leilor

”Tu poți și meriți! Ai banii de la mine”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În doar câteva ore, noi antreprenori dornici să facă pasul înainte și să demonstreze că merită încrederea și finanțarea vor apărea în fața telespectatorilor.

Imperiul Leilor revine, de la ora 21:30, pe PRO TV și le aduce celor de acasă întâlnirea cu cei care fac parte dintr-o generație cu potențial și cu șanse de reușită. Cine va reuși să-i convingă pe Investitori și să obțină atât banii, cât și mentoratul mult sperat, urmează să aflăm în doar câteva ore. 

Opt oameni de afaceri care au demonstrat de-a lungul anilor cât de multe pot realiza. Patru dintre aceștia sunt gata să-și reia locul, Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit). Iar ceilalți patru, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată. 

După multe întrebări și discuții care urmăresc atât cifrele, cât și toate elementele vitale ale unei business, cei opt investitori vor lua decizia de a finanța sau nu, cu proprii bani, afacerile pe care le vor descoperi. Munca lor abia va începe din acea clipă, având în vedere că va urma cel de-al doilea pas, în care verificările suplimentare de business vor certifica informațiile prezentate.

Diseară, o antreprenoare care a studiat moda la Milano și a înțeles că pentru a reuși în domeniul modei, are nevoie de multă muncă, vine cu o idee inedită: o experiență de shopping online unică, interactivă. Speranța ei este să-i atragă atenția Cristinei Bâtlan. Rămâne de văzut, dacă va și reuși. 

Tot atunci, o tânără va veni în fața investitorilor cu o propunere de afacere pe care a preluat-o de la tatăl ei. Ce le va spune aceasta și pe cine va face să declare: ”Tu poți și meriți! Ai banii de la mine”, aflăm în curând. 

Leii sunt pregătiți! Antreprenorii sunt gata să-și prezinte planurile. Sezonul Imperiul Leilor continuă în această seară, de la ora 21:30, pe PRO TV. 

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.  

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending