Connect with us

Emisiuni

În această seară, competiţia culinară continuă într-o nouă ediție MasterChef

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Au mai rămas doar 14 participanți în bucătăria MasterChef, iar în această seară, de la 21:30, un alt bucătar amator va părăsi competiția. Probele sunt din ce în ce mai dificile, iar presiunea concurenților se resimte la fiecare pas. „Trebuie să știți că în bucătăria MasterChef atmosfera se încinge”, le va spune chef Joseph Hadad.

Prima probă din această seară îi va pune într-o situație dificilă pe toți cei care aspiră la trofeul MasterChef! Chefii vor alege doi căpitani care vor forma echipe. Concurenții vor fi nevoiți să gătească alături de colegii lor, dar să și asculte de cei care sunt, pentru proba aceasta, chefi! „N-am mai coordonat oameni, abia mă coordonez pe mine!”; „Nu cred că sunt capabilă!”, vor spune Andrei și Maria, cei doi care vor avea responsabilitatea echipelor din prima probă.

Întreaga echipă care va pierde va ajunge la testul sub presiune, iar o mare parte din vină va fi a bucătarului care a coordonat întreg procesul de gătire. „Mi se pare că am dezamăgit toată echipa, că aș fi putut să dau mai mult de la mine încât ei să aibă o direcție mai clară. N-aș vrea să-i văd pe vreunii dintre ei plecați din cauza mea”.

Care echipă va pierde, ce concurent nu va reuși să treacă de testul sub presiune și ce-l va determina pe chef Radu Dumitrescu să spună: „Este prima oară când sunt nervos în această emisiune!”, aflăm în această seară, de la 21:30, într-o nouă ediție a competiției culinare MasterChef. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show3 ore ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special8 ore ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Reality Showo zi ago

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

AUDIENȚE TVo zi ago

Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Serialeo zi ago

Telespectatorii sunt gata de o nouă porție triplă de râs, marca Las Fierbinți!

Reality Show3 zile ago

Începe etapa a șasea în competiția America Express, cu probe de foc pe Drumul Soarelui Vlad Huidu: ”Simțeam că nu mai pot să respir!”        

AUDIENȚE TV4 zile ago

Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

Reality Show5 zile ago

Marele anunț KANAL D a făcut toți românii fericiți! O lovitură de grație pentru PRO TV! Telespectatorii au felicitat celebrul post: „Sunt convins ca o sa fie un show la cel mai inalt nivel aşa cum doar @kanaldromania reuşeşte de fiecare dată! Abia aştept! ”

Platforma Online TV5 zile ago

Noutățile lunii decembrie pe Disney+

TV Divertisment Show5 zile ago

Începe etapa KO-urilor la Vocea României! Theo Rose: „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine”

Emisiuni5 zile ago

Andrew Tate primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending