In aceasta seara, Cosmin Tudoran ii provoaca pe concurenti sa gateasca una dintre retetele lui preferate la proba eliminatorie!

0
606

Aseară, concurenții au intrat în bucătăria MasterChef cu gândul de a-i impresiona pe jurați și de a obține un loc garantat în următoarele etape ale competiției, fără a mai fi nevoiți să treacă prin emoțiile eliminării. Andreea dos Santos a reușit să câștiga proba sub presiune și îi va privi, de la balcon, pe ceilalți șase concurenți care vor lupta în această seara pentru a nu pleca acasă.

În prima probă fiecare concurent va primi un titlu de film în baza căruia va pregăti câte un preparat special: ”Mi-e teamă, nu-mi place misterul”, va spune Alina Gologan înainte de a afla ce film îi va servi ca inspirație. Doar doi concurenți se vor salva și vor scăpa de proba eliminatorie.

Ceilalți patru concurenți vor fi nevoiți să revină la bancurile de gătit și vor avea parte de o provocare: Cosmin Tudoran le va găti unul dintre felurile lui de mâncare, ei vor lua notițe și apoi vor fi nevoiți să reproducă preparatul pentru a demonstra că merită unul dintre locurile în Top 6.

Cine va reuși să scape de emoția eliminării și cine va părăsi competiția, ratând ocazia de a câștiga marele premiu și titlul de MasterChef, aflăm în această seară, de la 22:30, la PRO TV.

MasterChef – Gătește fără egal!

Comentarii