Connect with us

Emisiuni

În această seară debutează show-ul „Mâncare pe care” la ACASĂ

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Emisiunea Mâncare pe care își va face debutul astăzi, începând cu ora 20:00, pe Acasă! Show-ul urmărește cinci persoane care se luptă pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”

Cinci bucătari amatori vor concura pentru premiul de 5000 de lei, găzduind în incinta propriei case o cină cu trei feluri de mâncare. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei. Pentru a obține cel mai bun punctaj, fiecare participant se va baza pe cele mai inedite abilități culinare pe care le are, dar și de ospitalitate.

Advertisement

Primul concurent care va găzdui o cină delicioasă va fi Bebeto Yildirim, care este urmărit de 3.2 milioane de persoane pe Tik-Tok, iar acesta va încerca să-și impresioneze oaspeții cu un meniu 100% turcesc.

Totuși, una dintre femeile prezente se va arăta mai interesată de aspectul fizic al gazdei decât de mâncare: „Mie îmi plac turcii.”, „Ești frumos, am intuit bine.” vor fi două dintre multele complimente pe care i le va spune lui Bebeto, dar nu înainte de a-l întreba dacă este însurat. De asemenea, aceasta va avea parte de concurență din partea unei alte invitate, care îi va spune gazdei: „Mie îmi place mai mult de tine decât de supa ta de linte”.

Cu toate acestea, o altă prezență feminină de la masă se va arăta iritată de cele auzite și nu va ezita să îi mustre pe cei care se țin de glume: „Cum de vă permiteți glumele astea… adică soția ta probabil se va uita la televizor!”

Advertisement

Seara se va încheia cu o surpriză și cu o jurizare aprigă. Pentru a vedea ce note va primi Bebeto din partea celor patru oaspeți, dar și cum va evolua idila dintre invitate și gazda serii, urmăriți Mâncare pe care, începând cu ora 20:00, pe Acasă.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending