Connect with us

Reality Show

În această seară, Faimoșii vor avea parte de o nouă eliminare! Cine sunt aceștia!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Dacă în urmă cu o săptămână au fost liniștiți, iar ziua de luni a reprezentat șansa de a câștiga mesaje de la cei care îi apreciază în mediul online, ieri, lucrurile au revenit la normal, iar concurenții au intrat pe traseu într-o luptă grea pentru Imunitate.

A fost, încă o dată, șansa de a demonstra că își doresc locul în competiție și că sunt dispuși să lupte până la epuizare pentru a nu-și auzi numele în Consiliul de Nominalizare.

Ceea ce s-a întâmplat a fost un joc în care Războinicii au condus detașat și au demonstrat că sunt într-un punct foarte bun, din punct de vedere al moralului. Cu un scor de 10 la 5, Alexandru Nedelcu a fost cel care a închis meciul și le-a oferit colegilor săi o nouă săptămână în care doar au asistat la nominalizările făcute de celălalt trib.

Încă o dată, Marian și Elena au câștigat Imunitatea Individuală, așa că au mers la Consiliu cu gândul de a face propuneri, nu și cu teama de a fi votați! Cei trei care au ajuns la decizia telespectatorilor au fost Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles. Astfel, aceștia sunt nevoiți să aștepte rezultatul votului celor de acasă pentru a afla care dintre ei se va întoarce în România după mai bine de două luni petrecute în Republica Dominicană.

În această seară, show-ul merge mai departe, iar concurenții vor avea ocazia de a câștiga una dintre cele mai importante recompense la Jocul de Comunicare. Cine va primi mesaje video de la oameni importanți din viața lor, aflăm în doar câteva ore.

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, emisiunea online în care se discută cele mai importante momente din ediția de pe TV! Alături de câștigătorul ultimului sezon se va afla, încă o dată, Cătălin Zmărăndescu, ultimul Faimos care a părăsit competiția.

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți vedea cine va părăsi competiția, dar și ce reacții vor stârni mesajele de acasă în sufletele concurenților!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending